WordPress Woocommerce webshop

Kom godt i gang med at bruge WordPress på en ny måde. et fantastisk medie til at publicere på.
læs højt

WordPress som online webshop

De har vel været dømt ude, længe, som klassens slemme dreng og dem vi ikke måtte lege med.. Men det er den den der sætter standarden i dag .. og det er dem der formår at forny sig takt med at kunderne ændre vaner.
Det har ikke noget med at verden pludselig ændre sig men.. der er mange ting der spiller ind .. og det er ikke bare; [ COVID | 19 der er en faktor.. men det var noget der satte mere fart på det at komme i gang med en nye løsninger.

Nye bruger af webshops

Jeg har lavet nogle tiltag der kan hjælpe nye bruger af webshops lidt videre i det at have en webshops .. at jeg er langt fremme i skoene her.. og underviser i det der kommer i morgen.. mange har været lidt desperate og købt sig til en løsning der er tung og langsom.. jeg underviser i hvad jeg kan tilbyde i dag men også i det der kommer det næste år.. og hvilke muligheder der i det..

Online salg er mere end det nye sort det det er måske den eneste vej der er for mange butikker i den nærmeste lidt usikker fremtid. Jeg har standard shops klar til levering på dagen .. men arbejde allerede nu på nye shops der er baseret på det vi forventer i fremtiden.. vi køber ind fra telefonen.. eller rettet det forventer jeg at mere end 70 % gør…. kig forbi WordPress eksperten og dygtiggør dig selv til at går fremtiden i møde.

Fremtidens WordPress

De fleste ville tro at jeg var en sur gammel mand. der krampagtig holder fast i fortiden.. Nej slet ikke, for det der kommer i morgen er nemmere og hurtigere og kan meget mere jeg kan godt se at bruger man ikke WordPress i hver uge så kan det godt lidt svært. at følge med til at lære de mange nye ting.. men det meste af det nye ting der kommer til editoren, er tænkt ind som en naturlig i det vi kender i den naturlige skriveproces .. Jeg har selv mere end 15 års erfaring med WordPress., og er vild med den nye måde at tænke WordPress på .. og ser at webshops er en integreret del i at bruge block editoren. Fuld understøttelse af den gamle editor stopper ved udgangen af 2020.. og falder sammen med man nu kan lave full site edit på alle dele af WordPress

Sådan fungere afsnits blokken

Der er adgang til de funktioner man  har brug for
Starten på ny side..

Det ser slet ikke ud til at der nok man kan justere på når man komme ind tekst editoren det er stort set en blank skærm man møder og der er kun adgang til gå i gang. og menuerne er aktive for det element man arbejder i, skræmmende enkelt, men med ret så mange avancerede indstillinger for hvert element / block og kun for den block arbejder i

Jeg tilbyder små kursus forløb til alle typer af brugere.. men er speciel opmærksom på dem der aldrig har brugt WordPress før, og det er udelukkende i brugen af block editoren jeg underviser, når jeg skal starte et nyt hold op. efterfølgende er det let at gå videre med temaer, webshops, pagebuildere og nogle af de mange plugins der findes til WordPress.

DEL:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?