WordPress Kursus og Meetup’s

Jeg fortæller lidt om udviklingen i WordPress og på hvilke måder jeg forsøger at hjælpe andre videre med WordPress
læs højt

Jeg har gennem noget tid været en del at det team der i midtjylland prøver på at hjælpe almindelige mennesker og bruger med det forskellige udfordringer de har, når de sidder og arbejder i og med WordPress. 

At jeg på den måde har omkring mindst 50 forskellig der er ind over mit netværk på den måde hver uge.. det har en afsmittende effekt på den trafik jeg oplever på mine hjemmesider det kan jeg ikke fornægte hvor meget det gør i mersalg, det tvivler jeg lidt på.. det er en process der tager længere tid.

Det er vel også et spørgsmål om hvor mange kunder jeg har plads til og stadig yde en god service. Kik ind forbi Web4marketing der er stadig plads til nye kunder..både til kurser Webshops og nye hjemmeside.

Jeg skal dog sige at vi foretrækker at undervise i de nye ting der er kommet i WordPress, her under er block-editoren. man kan stadig bruge den gamle editor. men alle de smarte nye funktioner virker kun på block-editoren, det er et værktøj der gør nemmere og hurtigere at lave nyt indhold til den blog – nyheder – indlæg og med masser af nye funktioner der hastig vokser i antal uden at man skal ud at installere nye plugins.

Få gratis hjælp og support gennem Meetup’s eller gå sammen nogle stykker og betal et målrettet kursus på netop det behov I har man kan følge med på WordPress Aarhus hjemmeside og se hvordan man kan skabe en masse uden at bruge komplicerede temaer og pagebuilderes

DEL:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?