læs højt

WordPress Herning blev i maj måned 2019 en del af fællesskabet inden for WordPress og har der har dermed også fået status af WordCamp organizers.

Det er noget der kan være med til, igen at pin-pointe Herning på Danmarkskortet som en af de byer, der bare er lidt mere innovativ og foretagsom, og hvem ved om det ikke er et sted i det midt-jyske, der kommer til at stå for kommende WordCamp events i Danmark.

Drømme og visioner

Jeg er så småt i gang med at finde virksomheder, der kunne have interesse i at støtte op om, det projekt som event som et WordCamp Denmark jo er. Kender I nogen der kunne tænkes sig at bakke op om det projekt?.. der kommer til at være meget mere info på WordPress danmarks hjemmeside.. her vil I erfarer at vi allerede sidder rigtig godt placeret og allerede er dybt involveret i det arbejde.

Jeg skylder jeg vist at fortælle lidt om min interesse for www og hvor det startede. længe Inden årtusindeskiftet var jeg så småt i gang med at lege lidt med at lave html kode.. men jeg blev blev dog ret hurtig fanget af de muligheder der var i var i at have indholdet i en database frem for på de enkelte sider. Gennem gamer miljøet fandt noget af det jeg søgte i at arbejde med forskellige server typer. Jeg havde gennem de meste af 10 år en mindre serverpark kørende med gameservere. Jeg fandt at det var ret spænende at arbejde med statistikker og her blev MySQL serveren hurtig en medspiller i det arbejde her er der pludselig ikke langt til sidde backend med en hjemmeside. Jeg har selv brugt WordPress som min personlige hjemmeside siden 2006.

DEL:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?