Mine tanker om tekst, tale, kontorpakker, cloud løsninger og hjemmesider kontra Facebook.
læs højt

WordPress for alle 

Det at nå ud til mange.. er et mål de fleste af os har. Med WordPress har du et værktøj, der er uden videre kan bruges som teksteditor. Du kan stort set bruger WordPress editoren på samme måde som skrev du et dokument på din computer. Selv er jeg en af dem der skriver tæt på halvdelen af min tekster direkte med WordPress editoren…

Jeg har stadigvæk min Microsoft konto med hele kontorpakken, men overvejer om det ikke er lidt spildte penge. Det koster .. ca 800 om året.. det giver dog adgang til Onedrive, hvor jeg har alle mine dokumenter liggende.

Som det er i dag, er der ikke stor forskel på prisen ved de forskellige cloud løsninger, den medfølgende kontor pakker er vel også grunden til at jeg stadig er kunde hos Microsoft og så er det jo dejligt med den gammelkendte kontorpakke som jeg jo har brugt i mere end 20 år. I dag kan der går der nemt uger imellem at jeg bruger Office pakken. At jeg er startet på at bruge Mac og Linux, kommer helt sikkert til at betyde at jeg stopper med at bruge Microsoft.

Men som sagt så bruger jeg WordPress editoren til en stor del af mit skrivearbejde og den kan næsten alting og understøtter de samme funktioner som jeg har i Word. Det og meget andet kommer til at betyde meget for Microsoft fremover. WordPress er baseret på det samme sprog som google Docs, derfor kan man også let importere fra Google Docs til WordPress. 

Langt de fleste mine indlæg er og bliver skrevet direkte i standardeditoren, det betyder at arbejdsgangen er enkel og at jeg kan bruge drag and drop uden de store problemer. 

Jeg har arbejdet del på tekst til tale det er lidt svært at finde noget som virker optimalt på dansk. Men jeg har dog fundet et par plugins som jeg forsøger mig lidt med det er lidt svingende kvalitet som der kommer ud af det men det meste af tiden kan man faktisk godt forstå hvad der blev læst op. 

Det er helt sikkert noget jeg vil arbejde videre med. Jeg tror, at i fremtiden vil det betyde meget at en hjemmeside er tilgængelige for så mange som muligt, jeg ved at der er mange der ikke læser så godt og derfor vil jeg gerne være med til at tilbyde dem noget på nettet. 

Kun på et punkt kan man sige at Word har fanget noget som de andre ikke har formået. Dansk er betydeligt bedre understøttet. Det betyder at man langt de fleste tilfælde kan diktere direkte til Word og at det er de rigtige ord den fanger.

Fordele og ulemper ved en hjemmeside

På en hjemmeside har du mulighed for selv at bestemme hvilket indhold der skal være der. Du har indflydelse på hvad folk først skal se, det kræver lidt vedligeholdelse at holde en hjemmeside i gang. Selv har jeg valgt at det meste af det jeg skriver, står på min hjemmeside men bliver postet videre på Facebook og Twitter, det er med til at generere meget trafik på min hjemmeside. Sandsynlighed for at mine læsere ser mere end et indslag på min hjemmeside er betydelig større, end ved de læsere bare ser min post på Facebook, på min hjemmeside er der altid adgang til relaterede indlæg skrevet af mig.

Man kan også vælge at bruge de sociale medier såsom Twitter Facebook Instagram, der er bare det men er ved kun at bruge de sociale medier har man kun et øjebliksbillede som forsvinder i en lind strøm at nyheder. Det er helt sikkert at der er mange der ser det man har på Facebook den ene gang og at det er rigtig svært at finde gamle artikler på Facebook, så det er meget tilfældeligt hvem der ser de enkelte indlæg den vej igennem.   

DEL:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?