WordPress er det fremtiden

læs højt

En ny større opdatering er lige på trapperne til WordPress, men hvad kommer det til at betyde for en almindelig bruger som mig der bare bruge den som et redskab til få afløb for mine tanker i det daglige..

Det netop her WordPress kan kommet til at gøre en kæmpe forskel den måde man hurtigt og let kan kommet til poste et opslag.. også her er WordPress det man kan kalde brugervenlig og kan bruges på alle forskellige platforme.

Undervisning og support

Jeg har svært ved at skjule at jeg er meget begejstret for den måde WordPress udvikler sig på. Jeg ved af erfaring at der er mange der slet ikke tør indlade sig på den nye editor. Men der nye er den gamle langt overlegen.og der mange funktioner i den som slet ikke findes i den gamle.. med mindre man installere flere plugins til classics editoren.

Jeg bruger meget tid som frivillig og er her ofte ind over som webmaster… og undre mig ofte over hvorfor der er så mange der hænger fast i indviklede og langsommelige arbejdsgange i gamle vaner, jeg ved at mange bliver lidt forskrækket når jeg laver en kort demo med hvad man lige kan kan i en standard editor som “gutenberg

Jeg bruger alle de muligheder er for at bruge “drag and drop” og “copy and paste” og jeg har brugt lidt tid på at lære de mest anvendte genveje.. så der er let at lave lidt trylleri live med det jeg har forberedt ..

kurser for begyndere

Jeg laver en del support til WordPress gennem sider som wp-ekspert.dk og vi du bare igang med en side der er klar til at gå til så driver jeg også et lille hosting selskab der laver hjemmesider og nye WordPress installationer med masser af pro værktøjer på.. her vil du kunne finde flere forskellig kuser… der kan hjælpe dig i gang med de mange muligheder der er i WordPress..

DEL:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?