WordPress en langtidsholdbar løsning

læs højt

Ja det er sandt at jeg har brugt WP siden 2005, og at jeg bruger en del tid på at understøtte det Danske Community, og at jeg deltager i udviklingsarbejdet der foregår i dag. Jeg vil hævde at mere end en halvdelen at de forskellige temaen og plugins der bruges i dag ikke kan bruges når vi når et år frem.. Udviklingen af WordPress er simpelthen løbet fra dem.

En del firmaer drosler meget ned i deres aktiviteter lige nu “Pandemien COVID 19” det modsatte er tilfældet for det der sker i WordPress lige nu. Her sker der meget mere når verden går i stå.. og mange fil kunne konstatere at de pludselig er 6 mdr. bagud med udviklingen op mod WordPress.. og at der er mange der har købt noget som der ikke længere bliver opdateret på.

Så vidt jeg kan se nu så bliver WordPress / Gutenberg klar til at kunne redigere i hele siden. og dem der har deres temaer klar har virkelig nogle.. gamle temaer vil sikkert stadig kunne bruges men vil have længere loade tid.

Selv har jeg en blog jeg har brugt siden 2008. den sidder jeg og henter artikler og billede ud af side for side. da jeg ved at den sikkerte vil få problemer med at vise de ting der er lavet i plugins der ikke længere blive opdateret. Alle artiklerne bliver overført em efter en med de originale billeder og tekster.. her har jeg så valgt at kun bruger standard editoren..

Det har været lidt af en udfordring at hente indholdet ud SiteOrigin og nextGEN Et projekt jeg indtil nu har brugt 30 timer på… jeg er lige blevet færdig med de sider jeg byggede SiteOrigin og har nu rigtig mange artikler der er betydelig mere google venlig.

Desværre kommer jeg nok til at se rigtig mange hjemmeside der pludselig ikke virker mere..mit råd til dem der sidder med sider hvor der er mange artikler på.. hvis mange sider ser lavet i en “PageBuilder” så er det nu du skal i gang med at sikre dine data ikke bare med en backup.. men får dine tekster og billeder flyttet over i WordPress der er fremtidssikret.. DVS. med mest muligt indhold skrevet direkte i GutenBerg / Blockeditoren

Jeg plejer at sige hvis der på din hjemmeside er mere en 3 sider der er bygget i en pagebuilder .. så har du et sikkerhedsproblem…

DEL:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?