læs højt

I det offentlig rum sker det ret ofte at jeg i form af frivillig arbejde støder ind i folk. der har en noget længere uddannelse end den jeg har, min er jo kun lige lidt over den stråtækte.. at jeg har fotografisk hukommelse..at jeg ret hurtigt kan læse op på et emne, giver ind imellem lidt problemer, når jeg så møder DJØF’er der har ren lang uddannelse Er det en af dem der fører sig frem som bedre vidende… så er det lidt en sport for mig at lokke den ud i diskussion.. hvor de ret hurtig vil komme til at modsige sige selv..

DEL:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?