wp-ekspertens hjem
læs højt

Jo jeg troede da lige at jeg kunne klare lidt oprydning i værkstedet, det gik ikke lige helt som jeg havde håbet. Det der med at samle ting op fra gulvet og så sætte dem op på en hylde er noget der skal gøres med forsigtighed og bestemt ikke med for hurtige bevægelser.  Det er da helt vildt så nemt jeg får blackout og mister balancen. Det tog i øvrigt ikke meget end de sædvanlige 20 minutter inden det begyndte at stramme om brystet og smerten kom næsten samtidig med.

Jeg var gået ud i værksted ve 10 tiden få at rydde op, allerede ved kl 11 måtte jeg gå ind igen da jeg var alt for svimmel og træt, og det gjorde konstant ondt i brystet. Jeg måtte tage ekstra nitroglycerin. Jeg kunne ikke nøjes med at sætte mig ned for at hvile mig men måtte hen at lægge før smerten tog langsomt af, resten af dagen gik stort set med at komme mig igen efter en times aktivitet.

Det var først ved 20 tiden om aftenen at smerten og strammende fornemmelse forsvandt.

Men vi prøver igen i morgen..

Del:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Overskrifter

On Key

Related Posts

Upgradering af WordPress / Elementor

læs højt Der har i den forløbne måned været en del røre i andedammen.. d. 11. august blev WordPress opdateret.. til 5.5 og efter et langt test forløb forud for at det blev udgivet.. oplevede jeg da heller ikke at der var nogen af mine sider der havde problemer med den opdatering.. på den anden

Taber US krigen

Tæt på 4 gange så mange amerikanere har tabt kampen til covid 19 end under den mere end 10 år lange vietnam krig.

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?