True CrossPlatform det er WordPress

læs højt

Jeg plejer at sige at jeg ikke skrive det mindste kode  .. Alligevel er jeg bidrager til det store fællesskab der udgør WordPress.. ja jeg laver lidt oversættelser en gang i mellem og laver nogle oversættelser til et par plugins en gang i mellem. at jeg også er begyndt alt arbejde med react, og i den grad elsker den vej vi er på vej hen med WordPress, det at man kan tage det at skriv et indlæg med over alt, gør det at have en levende blog til noget man kan tage med over alt.

De få mangler der er i at jeg får den fulde pakke er efterhånden til at leve med.. det at nu også linux er kommet godt med i pakken, kan godt få en som mig til at tro på at projektet vil lykkes..

Jeg sidder selv og arbejder med at at få tingene til at viker på, det de flest ville have opgivet for mange år siden.. jeg sidder og skver artikler på en oldsag af en bærbar computer .. den har omkring 13 år på bagen, jo den har fået et nyt batteri og harddisk,,, så den kan formentlig leve 4 år mere..

nej den har det ikke godt med Windows af idag.. den er er født med Vista…men fungere perfekt med en linux OS og er her fuldt opdateret.

for en måned siden eller der omkring skulle jeg planlægge en gåtur. Vi havde i diabetesforeningen set lidt på mulighederne.. det skulle være en by tur… et oplagt emne var noget af den kunst der var at træffe i det fri.. og da det digitale medie er det jeg normalt slår op i, fandt jeg ret hurtigt noget man kalder ud med kunsten.. som er et resultat af et projekt der har kørt over 3 år

I beskrivelsen står der at der skal beskrives 75 kunstværker jeg har indtil nu kun kunne finde 24 kunstværker der er blevet beskrevet i projektet Det der blev afleveret i 2017 skulle kunne scannes so QR koder .. men siden man kommer ind på fungerer ikke med en mobil telefon..

hvordan kan man i 2017 afleverer noget der ikke virker på en mobil … er mig noget af en gåde..   eller hvorfor er det 1/3 af kunstværkerne der er beskrevet? hvor er den app der skulle følge med projektet … og hvorfor virker sidderen ikke på en mobil?

DEL:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?