læs højt

Sad lige og tænkte over hvor længe, det egentlig er siden, jeg startede på tilværelsen som pensionist.. Det var så i april 2010 der var den skelsættende dato for mig.

Jeg havde heldigvis en forsikring mod at gå for meget ned i løn .. “go morgen” … det bliver 1:1 modregnet i pensionen. Så syntes du at Pinocchio har en lang næse så skulle du se min… på 8 år har jeg haft et løn tab på mere end 1.500.000 kr.. noget jeg ellers troede jeg var en forsikret imod…

Jo det gør ondt i budgettet… Meeeeen ….. det til trods, så har jeg ikke så meget at klage over.. ultimo 2009 var dommen ret klar .. maks 2 år… så var det slut …. Jeg er nu i gang med det 7. bonus år… Jeg burde måske sagsøge et par læger… havde jeg ikke selv valgt at seponere den behandling de havde ordineret, så havde det nok været slut for 6 år siden.

De sidste 2 måneder har jeg brugt på at læse og lave notater ud fra min dagbog, der går helt tilbage til 1997 og som den gang blev skrevet på en 386 Olivetti computer i WordPerfect 5.1 det var tider..

Det er egentlig skræmmende meget man kan nå at skrive i løbet af et år … jeg havde ikke lige forventet at det var så mange sider, lidt over 2.000 sider tekst .. der er rigtig meget arbejde videre med.

I den senere tid er jeg begyndt at dele lidt ud at den viden og erfaring, jeg trods alt har oparbejde inden for programmering. Jeg har arbejdet med og brugt WordPress siden 2004. En af mine hjemmesider har kørt siden 2008.  Så vidt jeg ved er der ikke mange WP. instalationer har været online så længe og det er en af de ældste sider online. Egentlig startede jeg den 2006 men under en flytning af database server fra en udbyder til en anden opstod der en fejl.. med æøå.. og det var lettere bare at lægge det hele om, dvs. jeg startede bare med en ny tom database..   Jeg selv laver og skiver lidt Custom kode til plugin’s…

Jeg færdes hjemmevant i CMS’er som Drupral, Umbraco, og WordPress..

For tiden stiller jeg viden og arbejdskraft til rådighed for omkring 10 frivillige foreninger. Jeg har valgt at det igen skal være muligt at kommenter på mine indlæg. Det har jeg sat en Facebook API op til at kunne håndtere..

DEL:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?