læs højt

Tag den med ro. er en vending jeg ofte har hørt, men vi skal jo også videre.

Men det er nu lidt svært helt at vende sig til at man rent faktisk har brugt al energien når man har fået tøjet på. 

Hvis jeg holder mig i ro og ikke stresser mig selv kan jeg godt lave lidt ved computeren i et par timer. 

Jeg ville  lige sætte et skab op idag, det kommer vist til at tage et par dage at gøre arbejdet færdigt, jeg fik dog det meste fundet frem i dag. så jeg regner med at forsætte i morgen.

Har endelig fundet software der ser ud  til at virke perfekt til at sætte en server op som router og firewall.  den har nu kørt mere en et døgn, opensource er nu ikke det værste man har. Jeg har øget hastigheden på up og download med mere end 10 %,

Ved online gaming er pingtider faldet samtidig med at der stort set ingen lag er. 

Desværre er der ikke så stort et hul ud til omverden 512/1024 kbit, så det er lidt svært at stress teste mit setup på 1000/1000 mbit, men en cpu load der ligger stabilt på 1%, taler vist for sig selv. routeren er bygget over en Debian kerne på en knoppix installation.

DEL:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?