wp-ekspertens hjem
læs højt

Begynder man så at kigge lidt nærmere på det sidste år. Vil man opdage, at der begynder at tegne sig et billede der ligner noget.

Først på sommeren 2008 steg mit behov for ekstra insulin ret pludselig jeg måtte blandt andet hæve min natinsulin fra 12 IE til 22IE for at holde blodsukkeret stabilt natten over. Først for mindre end 3 uger siden har det vist sig, at jeg er stille og roligt på vej den anden vej og jeg har måttet sætte det ned med 4 IE om natten, tilsvarende gælder om dagen.

Jeg fik med et problemer med svamp begyndte at få eksem på fødderne. Og var konstant træt, min almene tilstand føltes dårlig, havde det lidt halvskidt, jeg kontrollerede tit og ofte blodsukkeret, det svingede lidt men ikke noget alarmerende. Så snart jeg havde fri sov jeg.
Da vi nåede efteråret begyndte jeg at få smerter i brystet. Samtidig føltes det som det strammede om brystet. Jeg søgte læge for det var helt sikkert ikke gode tegn.
Lægerne frygtede forkalkning af kranspulsåren ingen af undersøgelserne kunne dog påvise en udtalt forkalkning der ville give de symptomer jeg har.

2 mindre forsnævringer på et par spinkle kar, samt nogle diffuse karforandringer. Det er alt hvad der klinisk er konstateret, EKG og KAG. Har ikke på kunne på vise nogen abnormalitet af betydning. Jeg har ikke kendskab til om blodprøver har vist tegn på infektion.

Med det som grundlag gik jeg i gang med at finde sammenfaldende sygdomshistorier.
Ret hurtigt faldt jeg over lidelsen Myocarditis en betændelse tilstand i hjertet der giver de samme symptomer som forkalkning af kranspulsåren og hvor der ofte ikke er nogen udtalt forandring af EKG og KAG, dog er det ikke nogen ufarlig lidelse, den har ofte dødelig udgang.

Triggeren er det autoimmune forsvar der går til angreb på hjertet og som forsøger at afstøde det.
Jeg har ligeledes kunnet påvise en ret sandsynlig infektion det udløser hele skidtet. En smitte jeg lever og arbejder i til hverdag. Vi som kloakarbejder er i højrisikogruppen for netop denne sygdom.
Weill’s syge (leptospirose ichtohæmorhagica) Det kendt at Weill’s syge kan udløse Myocarditis.
Både Weills syge og Myocarditis kan være svære at diagnosticere. Begge sygdomme bliver ofte beskrevet som underdiagnosticeret.

Begge sygdomme har en høj rate med dødlig udgang. Endvidere har patienter der har haft weills ligeledes en rate på 10 % øjnen inflammation, et år efter udbrudet af weills, så der kan stadig støde mere til et i forvejen dårligt helbred.

Jeg vil i den kommende uge tage emnet op med min læge da jeg finder at jeg endelig kan sætte et navn på sydommen og at jeg også har fundet årsag og smittekilde. Så er det bare et spørgsmål og at dokumentere det klinisk.

Nej jeg bliver nok ikke rask men måske kan jeg får det lidt bedre. Så jeg er i stand til at klare mig selv lidt endnu, det er langt fra sikkert at jeg kommer til at kunne arbejde igen. Og jeg må nok afstå mig fra at arbejde, med ting der medfører smittefare af forskellige vira og bakterier. Da min almene tilstand er alt for svækket.

Del:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Overskrifter

On Key

Related Posts

Upgradering af WordPress / Elementor

læs højt Der har i den forløbne måned været en del røre i andedammen.. d. 11. august blev WordPress opdateret.. til 5.5 og efter et langt test forløb forud for at det blev udgivet.. oplevede jeg da heller ikke at der var nogen af mine sider der havde problemer med den opdatering.. på den anden

Taber US krigen

Tæt på 4 gange så mange amerikanere har tabt kampen til covid 19 end under den mere end 10 år lange vietnam krig.

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?