læs højt

Det er mig lidt af en gåde at så mange tager på ferie langt væk for hjemmet hvert eneste år, det kunne næsten virke som om at de ikke bryder sig om de steder de nu bor. Jeg ville da syntes at det ville værer rart, at opleve hjemmet på en anden måde. Nu hvor når alle har tid til at være sammen uden at skulle en masse andet. 

For mig ville det være stressende, at skulle farer rundt for at opleve en masse, mens man var væk. Jeg fortrækker at hygge mig derhjemme sammen med familien og have en masse tid sammen med dem. Trænger man til at se noget nyt. Så kan man jo altid tage en tur i bilen, der er altid nok at se på i det område man nu bor. De flest har end aldrig været på museer i nærområdet. 

Men det er nok også sjovere at tage bilen til Italien for at gå på museum der, bare en tanke !
Jeg er sikker på at naboens græs er grønnere eller ! 

Skulle jeg ud at rejse for at opleve noget, så skulle det være til et fremmed i et par mdr. så man havde tid til at gå på opdagelse i naturen / kulturen / traditioner og befolkningen. Så man følte at man kendte det hele når man tog derfra.

DEL:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?