wp-ekspertens hjem
læs højt

Det ser ud til regn i dag, noget vi godt kan trænge til efter et langt varmt og tørt forår. Temperaturen er igen komme ned i nærheden af normale efter en april måned der blev en rekord måned hvad solskinstimer og temperatur angår.

De landmænd der ikke har fået deres marker tilsået er vist selv skyld i det for vejret har i den grad været med dem.

Det er et faktum at mit helbred ikke er det bedste, jeg har gennem de sidste 9 – 10 mdr. forsøgt at komme oven på igen efter at jeg skrantede lidt sidste sommer. Fra før sommerferien sidste år har jeg været konstant træt og faktisk følt mig lidt halv-sløj, men det ser ikke ud til at det bliver meget bedre.

Det går faktisk bedst hvis jeg hele tiden passer på ikke at komme til at overanstrenge mig. Det er dog ikke let for der skal ikke så farlig meget til førend, jeg har overanstrengt mig. Masser af hvile og ingen stress hjælper også på det. En time med online spil, eller en almindelig omgang sex, er nok til at påvirke helbredet negativt i et par dage efter.

Jeg forsøger hele tiden at få lige så meget motion jeg kan tåle uden at overanstrenge mig. Det er lidt svært at ramme når jeg også gerne vil lave lidt.
Jeg engagere mig lidt for meget i det jeg laver. Og derfor glemmer tid og sted, tit ignorerer jeg ubevidst at jeg er træt, at jeg så også er ved at have en del smerter i brystet, og det er et pænt stykke tid siden at burde have taget en pause. Alt det gør at jeg nemt kører mig selv alt for lang ned inden jeg stopper.

Del:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Overskrifter

On Key

Related Posts

Upgradering af WordPress / Elementor

læs højt Der har i den forløbne måned været en del røre i andedammen.. d. 11. august blev WordPress opdateret.. til 5.5 og efter et langt test forløb forud for at det blev udgivet.. oplevede jeg da heller ikke at der var nogen af mine sider der havde problemer med den opdatering.. på den anden

Taber US krigen

Tæt på 4 gange så mange amerikanere har tabt kampen til covid 19 end under den mere end 10 år lange vietnam krig.

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?