wp-ekspertens hjem
læs højt

Arbejds test af hjertet

Onsdag blev dagen hvor jeg skulle op på motionscyklen. Jeg blev rigget til med en masse ledninger så det var muligt at følge med i hvordan mit hjerte reagerede på belastingen. Jeg har til stadighed næsten konstante smerter i brystet, dog en tendens til at jeg er næsten smerte fri fra morgnen af.

Så det var helt sikkert det et godt tidspunkt at lave testen på, kl. 9.30.  Selve testen tog ikke ret lang tid da, jeg jo ikke kunne ydet det helt vilde inden jeg havde så ondt at jeg ikke syntes at det var sjovt længere.

Hjertet lavede heldigvis ikke fejl i rymen, så der var bassis for at jeg igen kunne komme til at kører bil. Dog skal jeg være smertefri før jeg må begynde at arbejde. og endnu en pille blev føjet til den efterhånden lang liste blev ordineret i forsøget på at rette op blodforsyning til hjertet.  Hvis det er noget der virker så må jeg så småt prøve at tage på arbejde om et par uger men skal stoppe hvis jeg føler ubehag ved det.

Hver gang jeg starter på en ny slags piller  går der nogle dage før kroppen har vænnet sig til dem. Ja det er det samme denne gang det startede med lidt diarré og ondt i mave de første døgn  lidt mere svimmel end vanlig var jeg også og Træt som bare..

Del:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Overskrifter

On Key

Related Posts

Off-line koblet af samfundet

læs højt Alle arbejder hjemmefra.. bruger Teams, Zoom osv.. i takt med at flere er tvunget til at være hjemme .. finder jeg at jeg må lave arbejdet off line.. rigtig træls når alt ligger i skyen. og man så ikke har fuld adgang til det man arbejder med.. mange dage er der ikke engang

Upgradering af WordPress / Elementor

læs højt Der har i den forløbne måned været en del røre i andedammen.. d. 11. august blev WordPress opdateret.. til 5.5 og efter et langt test forløb forud for at det blev udgivet.. oplevede jeg da heller ikke at der var nogen af mine sider der havde problemer med den opdatering.. på den anden

Taber US krigen

Tæt på 4 gange så mange amerikanere har tabt kampen til covid 19 end under den mere end 10 år lange vietnam krig.

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?