wp-ekspertens hjem
læs højt

Ja, det er sgu da ikke meget jeg får fra hånden. Jeg starter op hver morgen sammen med min kone. På den måde er jeg sikker på at jeg får min morgen medicin samme tid hver dag.

Det må da også siges at det er lidt af et morgen måltid jeg skal igennem her, 5 forskellige piller eller ialt 8 piller ialt derudover skal jeg tage  min morgen insulin. Efter morgen maden fodre jeg i reglen vore heste på de rigtig gode dage får jeg endda striglet min hest hurtigt over der har desværre ikke været mange gode dage de sidste 3 mdr.  det er faktisk kun inden for den sidste uges tid at jeg har haft et par dage hvor jeg har kunnet strigle min hest.  Indtil nu er det lidt mere end der er godt for mig, og det tager et pa dage at komme over det. Det er det meste af 4 mdr siden jeg sidst har vært ude at ride jeg håber at det igen bliver muligt at få det så godt at jeg kan komme ud på skovtur med min Hest.

Det er sgu lidt / meget belastende at jeg ikke kan gøre ting jeg holder meget af. selv tiden foran computeren er jeg nød til at begrænse. Jeg kan godt bruge en del tid på at surfe rundt på må og få. Det er først nå jeg begynder at skulle bruge hovedet at det går galt. Lettere skrive op gaver, ligger i øjebikket i det grænseland hvor jeg må jeg må stoppe efter en times tid, da jeg begynder at få smerter allerede efter en halv times tid. Det samme gør sig gældene ved spil.

Spændene sports begivenheder og  film er blandt de ting jeg må begrænse.

Efter at have fodret hesten og kattene, og på de gode dage striglet hesten. Må jeg hen og hvile mig mig igen. En times tid på langs så kan jeg gennem gå dagens post surfe lidt rundt på nettet, ikke noget med at lave noget der kræver for meget. det en god dag kan jeg holde mig kørende til en tmes tid over middag. Så er jeg ved at være så træt og  smerten i brystet tiltager. Fra ca. kl 13.00 til 15.30 står derfor på søvn. På dårlige dage lægger jeg mig igen efter at have drukket kaffe sammen med min kone.

Efter aftensmaden kan jeg godt sidde lidt foran computeren, dog kan jeg ikke forvente at jeg kan lave noget egenligt krævende. og efter aftens kaffen kl. 22.00 er det tid for at drosle ned igen.  Af grunde jeg ikke kender vågner for næsten en gang i timen, for at gå på toilttet. Det er nu ikke pga af forhøjet blodsukker for det har jeg tjekket adskillige gange.  Jeg har en formodning om at det kan være de kolestorol sænkende pille jeg tager før sengetid der bærer en stor del af skylden. Det er nu også rigtig lang tid siden jeg sidst vågnede en morgen, og følte mig frisk og udhvilet.

Del:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Overskrifter

On Key

Related Posts

Off-line koblet af samfundet

læs højt Alle arbejder hjemmefra.. bruger Teams, Zoom osv.. i takt med at flere er tvunget til at være hjemme .. finder jeg at jeg må lave arbejdet off line.. rigtig træls når alt ligger i skyen. og man så ikke har fuld adgang til det man arbejder med.. mange dage er der ikke engang

Upgradering af WordPress / Elementor

læs højt Der har i den forløbne måned været en del røre i andedammen.. d. 11. august blev WordPress opdateret.. til 5.5 og efter et langt test forløb forud for at det blev udgivet.. oplevede jeg da heller ikke at der var nogen af mine sider der havde problemer med den opdatering.. på den anden

Taber US krigen

Tæt på 4 gange så mange amerikanere har tabt kampen til covid 19 end under den mere end 10 år lange vietnam krig.

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?