wp-ekspertens hjem
læs højt

15-04-2009
Konen sagde at jeg så noget træls ud her til morgen. Sådan følte jeg det godt nok også. Svimmel og ret stærke smerter allerede fra morgenen så efter et måltid sammen mede min medicin gik jeg i seng igen. Jeg sov som en sten lige ind til kl. var lidt over 13.00 hvor jeg stod op og kontrollerede mit blodsukker det lagde som jeg forventede 7.2 mmol så efter min vanlige insulin og et par stykker brød gik jeg hen for hvile mig igen.
Kl. 14.30 vågnede jeg ved at jeg svedte og rystede et af det typiske tegn på at blodsukkeret var blevet for lavt. Jeg kontrollerede det og det var lavt, 2,4 mmol. Så jeg måtte tage en tidlig kaffepause. Resten af dagen gik uden at havde energi til ret meget..

16-04-2009
Stadig smerter i brystet lige fra morgenen af så det blev heller ikke en arbejdsdag i dag. Jeg tog den med ro indtil ved 15 tiden. Man kan jo ikke blive i sengen hele tiden. Konstant svimmelhed og smerter i brystet så jeg med jævne mellem rum måtte tage ekstra nitroglycerin, for holde smerterne nede.
Det er ved at være lang tid siden jeg sidst har brugt tid på at spille lidt online spil på computeren men som det ser ud i øjeblikket, er der slet ikke overskud til at spille overhovedet.
Man kunne egentlig godt spekulere på om man i det hele taget oplever dagen i morgen. Det faktum at jeg nok ikke skal regne med at blive særlig gammel, har jeg nok allerede for mange år siden erkendt. Det betyder dog ikke at jeg er klar til til at dø i dag, hvem er iøvrigt også det, jeg er nu heller ikke skrækslagen og tanken at jeg snart kan risikere at dø. Der er jo alligevel ikke noget vi kan ændre på..
Det er dog lidt vigtig for mig at det jeg beskæftiger mig med er noget der gør en forskel. Det er vigtigt at leve i nuet.

Jeg vågnede midt i nat ved at jeg havde ondt i brystet igen. Det var først en tid efter at jeg havde taget nitroglycerin 2. gang at smerterne så småt begyndte at vige. Efter at have taget 3 gange begyndte jeg at få et tilfredsstillende effekt. Der gik da også lige lidt inden jeg faldt til ro bagefter og jeg tog yderligere et par doser inden jeg lagde mig til at sove igen..

17-04-2009
Jeg var naturligvis ikke helt frisk da jeg skulle op lidt i 6 om morgenen men morgenmaden og medicinen gled dog ned, men jeg var stadig svimmel og smerter i brystet havde jeg.
Derfor jeg besluttede mig for at gå ind og hvile mig igen.
Ved middagstid stod jeg op fik min mad, og ventede på at Lilian skulle komme hjem igen fra arbejde.
Vi fik kaffe og brød da hun var kommet hjem, og det var tid til de ugentlige indkøb, efter hun og Gitte var taget af sted fik jeg mig en længere eftermiddagslur, det var lidt vigtigt at få hvilet god ud i dag da det var i morgen Nicolej skulle holde sin ”nonfirmation” vi havde lavet en lille sang til lejligheden for den skulle han da ikke snydes for.

18-04-2009
en rigtig god dag til holde fest. Højt og klart solskin det kan ikke forlanges bedre.. Og jeg, nej jeg er stadig ikke frisk, men fest skal der være. Det ser utroligt anstrengende at være afsted slev til en fest i den nære familie, jeg sneg mig til et par korte hvil i løbet af dagen, Det kan lige holde mig gående uden at smerterne tiltager alt for meget.

Jeg kom over festen ude at synde rent diæt mæssig. Men jeg var godt nok noget slap i knæene dag vi kom hjem henad ni om aftenen og det varede da heller ikke længe inden vi gik i seng, jeg kunne dog ikke falde til ro nok mest pga. at det smerterne var tiltagende. Så jeg stod op for at tage ekstra nitroglycerin. Det blev igen ret stor mængde der skulle til førend smerterne begyndte at aftage.

Del:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Overskrifter

On Key

Related Posts

Off-line koblet af samfundet

læs højt Alle arbejder hjemmefra.. bruger Teams, Zoom osv.. i takt med at flere er tvunget til at være hjemme .. finder jeg at jeg må lave arbejdet off line.. rigtig træls når alt ligger i skyen. og man så ikke har fuld adgang til det man arbejder med.. mange dage er der ikke engang

Upgradering af WordPress / Elementor

læs højt Der har i den forløbne måned været en del røre i andedammen.. d. 11. august blev WordPress opdateret.. til 5.5 og efter et langt test forløb forud for at det blev udgivet.. oplevede jeg da heller ikke at der var nogen af mine sider der havde problemer med den opdatering.. på den anden

Taber US krigen

Tæt på 4 gange så mange amerikanere har tabt kampen til covid 19 end under den mere end 10 år lange vietnam krig.

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?