wp-ekspertens hjem
læs højt

06-04-2009
Mandag. Jeg startede med at dingle ind i spisebordet i stuen på vejen ud køkkenet, og inden jeg nåede tilbage fra toilettet havde jeg igen smerter i brystet. Det var nok ikke i dag jeg skulle afsted på arbejde. Det blev en hjemme dag hvor jeg selv om jeg ind imellem tog ekstra nitroglycerin måtte forholde mig i ro. Jeg var en halv time online for at spille. Men måtte opgive igen pga smerter og svimmelhed. Om aftenen måtte jeg helt opgive at spille samme med mine venner på nettet da jeg alt for svimmel, og smerterne tiltog bare jeg og surfede lidt rundt. Jeg joinede dog teamspeak og snakkede lidt med gutterne.

07-04-2009
Det var vist ikke blevet bedre selv om jeg havde hvilet mig. Jeg vågnede et par gange i løbet af natten, og havde smerter i brystet. Så selv om jeg forholdt mig i ro var det at sidde op nok til at jeg blev træt. I løbet af dagen tog jeg ekstra nitroglycerin flere gange for at holde smerterne lidt på afstand.

08-04-2009
Jeg nåede ikke at blive påklædt inden det begyndte at gøre ondt så jeg så der var vist ingen grund til at bruge den smule energi jeg havde på at køre turen til Skjern, for det var helt klart at jeg da endnu ikke var noget bevendt, rent arbejdsmæssig. Efter en længere formiddagssøvn. Blev jeg enig med mig selv om at det vist ikke var nogen skade at gå en lille tur. For det måtte da være sundt med lidt frisk luft.

Efter aftensmaden spilledet jeg lidt for sjov sammen Klanen, det blev til det meste at 3 kvarter inden jeg måtte lukke ned for spillet. Det var nu rart at spille lidt igen.

09-04-2009
Skærtorsdag. Man må da sige at det er flot påskevejr. Efter morgenmaden tog jeg en slapper for ikke lige at ødelægge noget. Jeg gik dog en tur rundt i haven inden middagsmaden. Det gjorde ikke vildt ondt men der var bestemt ikke nogen chance for at lige gik hen og glemte at der var et problem med hjertet. Så det blev til en kort hviler efter frokost dvs. henad 2 tankede jeg plænetraktoren for lige at slå lidt af plænen. Inden Kaffetid. Der gik dog ikke mere end et kvarter inden det begyndte at gøre ondt igen. Men jeg fortsatte til klokken var 3 så kunne jeg får min eftermiddags kaffe og slappe lidt af bagefter. Det bliver godt nok ikke til meget når man skal sjæle sig til en time på den måden. Efter kaffen, ekstra nitroglycerin og lidt hvile så måtte jeg da kunne tåle en time på plænetraktorer igen. Sandelig jeg faldt ikke af men stoppede da timen var gået.

Lilian er næsten nået hele Staudebedet rundt så det ser helt forårsklar ud over det hele nu. Det kan ikke helt undgåes at man ind imellem føler lidt dårlig samvittighed over, at man ike hjælper mere til end man gør. Jeg elsker ellers at rode i jorden og få ting til at gro.

10-04-2009
Var en tur hos svigerforældrene til familie tamtam, Det der med at mødes for at spise siger mig ikke ret meget, jo jeg elsker da god mad, men det tager ikke lang tid at klemme den smule ned der nu er på diæten. Jeg listede da også fra borden ved 2 tiden for at hvile lidt, det blev så til en time på øjet lige tidsnok til kaffetid. Jeg har efterhånden meget svært ved at klare et middagsselskab uden at få en pause midt i det hele.

11-04-2009
Noch einer schöner Tag
Forår og solen Skinner fra en skyfri himmel. Jo jeg sneg mig ud i haven overmiddag. Det mærkede som om jeg igen kunne tåle at lave lidt. Jeg gik i gang med at rydde op bag stalden. Der er stadig en del at gøre der. Det er jo ikke meget jeg har fået fra hånden siden sidste sommer. Der er en del der skal jævnes så der kan blive sået lidt mere græs. Og da jeg altid har haft nemt ved at jævne ud til anlæg gik jeg stille og roligt i gang med min skovl. Små 10 minutter ad gangen efterfulgt af 10 minutteres pause. I ialt en time. Herefter et hvil på en time også forfra.
Jeg behøver vel ikke at nævne at smerterne kom ret hurtigt. Og det blev da også til en betragtelig mængde ekstra nitroglycerin inden det blev kaffetid.

Efter en lang kaffepause ca 1 time starte jeg op igen med intervallerne og var lige starte op efter en pause da var det som en slog en afbryder fra og jeg var så pludselig fuldstændig færdig og ud kørt.
Efter at have sovet en time var det tid til. Aftensmaden. Det var mening at jeg ville have prøvet en lille Skridt tur på på min hest men det måtte udskydes da der ikke var mere at gi af fra min side.

Jeg vågnede flere gange i løbet af natten pga. smerter i brystet.

12-04-2009
Jeg følte mig godt nok noget omtumlet da jeg stod op. Svimmel og smerter, ja var det så bare mine arme og ryg der værkede, nej det var den vanlige knugende stammende fornemmelse og smerte fra brystet. Det blev nok til en stille dag.
Lilian tog hen Til Gitte og Peter (Datter og Svigersøn). De ville igang med at skifte vinduer i Huset. Jo jeg kunne da godt tage med derhen, men ville nok være mere i vejen end til gavn. Så jeg nuppede en formiddags lur inden jeg spiste min middagsmad.
Over middag startede jeg bilen og kørte den ½ km over til Gitte og Peter for at se hvordan det skred fremad med arbejdet. Jo jeg kunne måske nok havde gået der over det var nok mere et problem at gå hjem igen.
De var kommet rigtig godt i gang og det så ud til at de kunne nå at blivefærdig med at sætte alle vinduer i inden det blev mørkt. Så de klarede sig uden min hjælp..

efter at jeg kom hjem gik jeg over i mit elektronikværksted jeg havde en lidt værktøj liggende på bordet ja det havde faktisk lagt der siden Oktober sidste år. Lidt skulle da altså ske. Jeg fik ryddet op på et par hylder og fik gjort værktøjskassen ren. Det var da en god start selv om det ikke var så meget. Det jeg før kunne på en halv times tid tager efterhånden det meste af en dag, men skidt bare man har tid nok.

Del:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Overskrifter

On Key

Related Posts

Off-line koblet af samfundet

læs højt Alle arbejder hjemmefra.. bruger Teams, Zoom osv.. i takt med at flere er tvunget til at være hjemme .. finder jeg at jeg må lave arbejdet off line.. rigtig træls når alt ligger i skyen. og man så ikke har fuld adgang til det man arbejder med.. mange dage er der ikke engang

Upgradering af WordPress / Elementor

læs højt Der har i den forløbne måned været en del røre i andedammen.. d. 11. august blev WordPress opdateret.. til 5.5 og efter et langt test forløb forud for at det blev udgivet.. oplevede jeg da heller ikke at der var nogen af mine sider der havde problemer med den opdatering.. på den anden

Taber US krigen

Tæt på 4 gange så mange amerikanere har tabt kampen til covid 19 end under den mere end 10 år lange vietnam krig.

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?