wp-ekspertens hjem
læs højt

19-04-2009
Det blev til en søndag i sengen, det var godt nok dejligt vejr udenfor og det var da også lidt svært at overbevise sig selv om at man skulle blive liggende i sengen. Men hvis jeg skulle have en chance for at have det bare nogenlunde den følgende dag var der kun et at gøre, blive indendørs og hvile sig.
Det var nu heller ikke noget problem at sove lidt ekstra nitroglycerin, så man ikke havde smerter mens man faldt i søvn. Efter kaffetid blev jeg oppe, jeg havde en plan om at jeg ville slå lidt græs med plænetraktoren inden aftensmad, Det var så dagens dont.
En god time med at køre lidt rundt Så Er Krudtet brugt..og det gør pænt ondt bagefter..

nu får vi så se hvordan jeg har det i morgen…

Del:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Overskrifter

On Key

Related Posts

Off-line koblet af samfundet

læs højt Alle arbejder hjemmefra.. bruger Teams, Zoom osv.. i takt med at flere er tvunget til at være hjemme .. finder jeg at jeg må lave arbejdet off line.. rigtig træls når alt ligger i skyen. og man så ikke har fuld adgang til det man arbejder med.. mange dage er der ikke engang

Upgradering af WordPress / Elementor

læs højt Der har i den forløbne måned været en del røre i andedammen.. d. 11. august blev WordPress opdateret.. til 5.5 og efter et langt test forløb forud for at det blev udgivet.. oplevede jeg da heller ikke at der var nogen af mine sider der havde problemer med den opdatering.. på den anden

Taber US krigen

Tæt på 4 gange så mange amerikanere har tabt kampen til covid 19 end under den mere end 10 år lange vietnam krig.

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?