wp-ekspertens hjem
læs højt

For et årstid siden fik jeg dommen forkalkning af kranspulsåren. Jeg startede ellers med en forbyggende behandling med Statiner i foråret 2008 da jeg jo er diabetiker, så er det vigtigt at man gør noget aktivt, i første om gang tog jeg kun pillerne i ca 3 uger men stoppede igen da jeg følet at der var alt for mange bivirkninger ved dem, egen læge fik mig dog overtalt til at starte igen med pillerne. Selv om jeg havde bivirkninger såsom søvnløshed, hyppige vandladninger om natten, muskelømhed, muskelkramper, fortsatte jeg med mine piller.

I løbet af efteråret 2008 fik jeg smerter i brystet og kontaktede min læge igen, som sendte mig videre i systemet, man fandt at der var en lettere forsnævring i en perifer åre, indledte øgede mine medicin doser for ad den vej lette min hverdag.

Jeg følte dog at det hele tiden gik den forkerte vej, smerterne tog til og jeg følte mig svagere for hver uge der gik, i løbet af foråret 2009 blev alle pillerne jeg nu tog sat op til maks dossering og nitroglycerin blev taget i så store doser at det svarende til 150 % af de anbefalede maks doser, men smerterne fortsatte med at tiltage,

Det var ikke lang tid jeg var oppe til daglig og der skulle ikke meget til førende jeg havde overanstrengt mig.

Der blev bestilt en ny tid til KAG (KonoarArterioGrafi). Jeg havde gennem længere tid, brugt det meste af min energi på at finde en vej ud af dette helvede, og jeg stødte gentagene gange på Statiner og deres bivirkninger, men det varede længe inden det faldt ind mig, at de kunne være skyld i at jeg fik det dårligere for hver dag der gik.

Men da jeg kunne påvise en sammenhæng mellem øgning af indtagelse af statiner og samtidig hurtig forværring af min helbreds tilstand besluttede jeg mig for at stoppe med at tage dem.

Efter at jeg stoppede oplevede jeg en hurtig ændring at min almene tilstand.

Symptomer på bivirkninger:

Kraftløshed, træthed, muskelsmerter, brystsmerter, rygsmerter, impotens, manglende sexlyst, svimmelhed, søvnløshed, muskelkramper, hud-udslæt (mest på fødder) og hyppig vandladning.

Var nogle af de ting jeg oplevede ved brug af statiner (Zarator)

Jeg er dog stadig noget svækket og svag men jeg kan føle at det går den rigtige, Efter en konsultation på Hjertemedicinsk afd. Vejle blev det besluttet at skære yderligere ned på den medicinske behandling. Og lave opfølgende blodprøver og blodtrykmåling hos egen læge

Jeg regner selv med at jeg så småt kan starte på arbejde i løbet af en tre til fem uger.

Del:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Overskrifter

On Key

Related Posts

Upgradering af WordPress / Elementor

læs højt Der har i den forløbne måned været en del røre i andedammen.. d. 11. august blev WordPress opdateret.. til 5.5 og efter et langt test forløb forud for at det blev udgivet.. oplevede jeg da heller ikke at der var nogen af mine sider der havde problemer med den opdatering.. på den anden

Taber US krigen

Tæt på 4 gange så mange amerikanere har tabt kampen til covid 19 end under den mere end 10 år lange vietnam krig.

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?