wp-ekspertens hjem
læs højt

eg har ikke lige fået lavet opdateringer den sidste tid på hjemmesiden.

Men har i stedet brugt den meste af min energi i haven. Det er er skønt at være ude selv om det ikke er det store jeg kan få fra hånden inden jeg går kold igen.

Men jeg har erfaret at jeg kan styrke min kondition en del ved at gå mere ude. Men det er utroligt vigtig at jeg hele tiden passer på ikke at jeg ikke kommer til at overdrive. Hvilket i øvrigt er meget let.

Jeg fik et drivhus i fødselsdagsgave. Det har jeg brugt en mdr’s tid på at få sat op. Ikke at det tog en mdr. at rejse drivhuset nej det meste af tiden gik egentlig med at få gjort stedet klar til at der kunne stå et drivhus.

Jeg havde valgt det bedste mulige placering bag stalden her er der sol det meste af dagen og rimelig med læ desværre var det også her hvor der indtil for et årstid siden stod en masse træer og jorden her er fyldt af rødder, så en masse grave arbejde med spade og økse skulle udføres inden jeg havde så meget hul at der var plads til et drivhus. Lidt heldigt at min far var så behjælpelig med at grave, selv om han ikke er ny længere er der væsentlig mere arbejde i ham end der er i mig.

Men han løber jo også en morgentur hver morgen. Så en god uges tid gik med at få grave ud til en sokkel. Vi havde en rest 15 cm’s sokkelsten stående fra sidst vi byggede om, de rakte lige til en solid sokkel.

Tre uger efter at vi var begyndt på projektet stod huset færdig. Jeg valgte at lægge fliser i hele gulvarealet da det jo alligevel mest er potter der komme til at stå i huset.
Jeg har allerede fyldt mere en halvdelen af huset med stiklinger, og regner med at jeg kan få plads til at lave små to tusinde nye planter der hver år lidt mere hvis jeg også bruger huset til at forspire lidt kål og porrer.

I de fjorten dage jeg har haft planter deri ser huset ud til at virke perfekt. Jeg har lavet et indertelt af hvid plastik og lave et sprinkler system. Plastik teltet er nødvendig for at undgå at det bliver for varmt derinde. Da døren er lukket det meste af tiden for at holde luftfugtigheden oppe. Sprinkler systemet er så effektiv at selv om der er mere end 30 grader uden for kan jeg let afkøle huset til 10 grader.

Del:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Overskrifter

On Key

Related Posts

Off-line koblet af samfundet

læs højt Alle arbejder hjemmefra.. bruger Teams, Zoom osv.. i takt med at flere er tvunget til at være hjemme .. finder jeg at jeg må lave arbejdet off line.. rigtig træls når alt ligger i skyen. og man så ikke har fuld adgang til det man arbejder med.. mange dage er der ikke engang

Upgradering af WordPress / Elementor

læs højt Der har i den forløbne måned været en del røre i andedammen.. d. 11. august blev WordPress opdateret.. til 5.5 og efter et langt test forløb forud for at det blev udgivet.. oplevede jeg da heller ikke at der var nogen af mine sider der havde problemer med den opdatering.. på den anden

Taber US krigen

Tæt på 4 gange så mange amerikanere har tabt kampen til covid 19 end under den mere end 10 år lange vietnam krig.

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?