SEO af fotos i WordPress hvad virker bedst..

læs højt

Det at kunne bruge billeder / fotos på en hjemmeside og bruge dem i en blog.. det er da noget man som fotograf altid har arbejdet med at lave, også skal de også kunne findes på google.. og skal jeg være ærlig, så er det der virker bedst for mig og google… er når jeg bruger WordPress i den nøgne version…

JetPack

Måske bruger jeg lidt hjælp fra Jetpack, men så er det muligt at lave en karrusel der der virker ok, sammen med en lille smule “CSS” noget der ellers er et “fyord” i min verden, så kan lave noget der ser ok ud og som i den grad sparker røv når der tales om SEO

SEO boost

Jeg vil da være ærlig og sige at jeg har brugt masser af timer på forskellige plugins til til håndtering af billeder.. og har da også smidt en del penge efter nogle lovende plugins, der laver noget der ser flot ud… men ikke nær så effektiv når det gælder om at blive set, det om meget mere om at anvende WordPress på en måde så den fungere som en effektiv SEO maskine der virkelig kan booste det du laver.

Det moderne WordPress

WordPress Aarhus er der mulighed for at følge med i hvordan WordPress udvikler sig.. og hvorfor det er vigtigt, at vi udnytter alle de nye muligheder der er i Blockeditoren. Du kan også finde flere tips og tricks på wp-ekspert her tager jeg dig med ind i den verden hvor det er let at bruge WordPress stort set uden brug af kode.

DEL:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?