wp-ekspertens hjem
læs højt

Det blev en mandag hvor jeg blev hjemme både fordi jeg var for træt og havde smerter. Men jeg skulle også have bestilt en tid ved lægen, og suppleret min medicin de første par gang jeg forsøgte at ringe til lægen var jeg nr 9 i køen det var lidt for lang tid at sidde og vente, så jeg forsøgte mig lidt senere, og nåede ned på at være nr 6 i køen og vente et kvarter på at komme gennem køen er faktisk lang tid at sidde og vente. En ret stor del af min dag gik således med komme i kontakt med lægehuset.

Jeg har tænkt en del over det, de sidst små 4 år har jeg næsten dagligt være udsat for mulig smitte fra leptospirose. Specielt under rengøring og håndtering af cuttere og ved skift af værktøj på disse, risikeres det man kontakt forurenet vand enten direkte på huden eller man ved et uheld river handsken i stykker og stikker sig på værktøjet. Det er dagligt forkommene foreteelser jeg snakker om her. Rotter ser vi stort set hverdag. Vi har naturligvis beskyttelse dragter på når vi går i brøndene.

Men skulle det være effektivt, burde dragterne desinficere inden vi trækker dem af.

Del:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Overskrifter

On Key

Related Posts

Upgradering af WordPress / Elementor

læs højt Der har i den forløbne måned været en del røre i andedammen.. d. 11. august blev WordPress opdateret.. til 5.5 og efter et langt test forløb forud for at det blev udgivet.. oplevede jeg da heller ikke at der var nogen af mine sider der havde problemer med den opdatering.. på den anden

Taber US krigen

Tæt på 4 gange så mange amerikanere har tabt kampen til covid 19 end under den mere end 10 år lange vietnam krig.

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?