læs højt

#Rethink.. og det er måske det vi skal til at gøre.. lige nu er vi ved at falde over hinanden for at hjælpe.. hinanden. bringer blomster ud til ældre og svage.. og det, det hele handler om. at denne virus smitter ved contact contamination. så selv om blomster er en smuk gestus, er de vel ikke strengt livsnødvendige.. og kan vel også i den nuværende situation udgøre en unødvendig risiko for både modtager og den der står for udbringningen.

Det rige foreningsliv der har kendetegnet Danmark skal måske se på om det ikke bør kigge på om vi måske ikke skader mere end vi gavner.. og at det fysiske samvær vi alle har nydt godt af.. Er det noget vi fremover bør undgå eller er covid 19 bare en ildelugtende prut der snart driver over

Her efter påsken er det planen at vi samfundet så småt skal til og i gang igen og det er planen at det er børene der lægger ud med at få en mere normal hverdag.. de gamle og udsatte .. ser ind en skulle deltage mindre i de offentlige rum..indtil der er fundet en behandling eller en vaccine..

Midt i maj begynder vi måske at åbne op for lidt mere.. men det kommer helt an hvad der sker når børn mødes. Hvor meget øger de trykket på Sundhedsvæsnet.. ikke at der er børnene der bliver syge.. men forældrene, der her er de udsatte..

Og ganske som jeg regnede med fik underholdnings industrien en koldklud i ansigtet … Større forsamlinger over 10 er “no go” resten af sommeren.. Totalt se er der også en gratis løsning for Danmark.. Vi skal jo nok ikke regne med at der kommer mange turister udefra.. og den anden vej er det jo nok ikke mange der rejser ud….Det der er vigtigt er at holde Produktions Danmark i gang..

DEL:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?