Professionel webdesign på din webshop i Herning

Design af hjemmesider

Siden før årtusindeskiftet har jeg arbejdet aktiv på internettet med at lave hjemmesider.  der for kan jeg også for alvor gøre en forskel for dig når jeg laver Designer / Bygger en ny hjemmeside for dig.  

Jeg er i dag en ret så kompetent udvikler der blandt andet arbejder med løsning til 

E-handel dvs. Webshops, online betaling og mailsystemer til håndtering af kundemail. 

Som motor for mine hjemmesider bruger jeg for det meste WordPress. Jeg laved de første test med WordPress i 2003, den gang fandt jeg, at der helt var gode muligheder i den måde det var opbygget på.  

Det var dog først 3 år senere at jeg startede med at lave de første sider med WordPress og siden den gang har det været mit foretrukkende CMS  

Jeg er i dag Reseller af onlinebetalingssystemer,derfor laver jeg også komplette løsninger i online butikker / så mangler du et sted til din butik så kan jeg levere en webshop i en nøglefærdig løsning du kan flytte ind i.  

Priser fra kr. 15000- for en færdig butik.. Så mangler du kun varerne på hylderne. 

du kan se meget mere på min designer hjemmeside web4marketing.dk

Del dette indlæg

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk