Forskning

patient nr 001

Det lyder lidt spooky at være patient nr 001, men ikke desto mindre har jeg en journal, der netop har dette nr.. Jeg her frivilligt med i medicinsk forsøg med kolesterol sænkende medicin..

hjerteforskning patient nr 001

Jeg skal hver 14. dag tage en injektion med noget placebo / medicin i det 2 år lange forsøg. Det skal så i den periode vise om det betyder noget at man får den medicin eller ej.. jeg ved at mit kolesterol ved starten af forsøget var væsentlig forhøjet og at jeg ikke kan behandles med de traditionelle behandlingsmetoder.

Statiner

Da jeg ikke tåler Statiner og ligende behandling medtoder. Der er jeg villig til at prøve evolocumab (AMG) også så. Håber jeg bare på at det ikke er placebo jeg bliver tildelt.

Jeg ved at jeg efter 8 dag fik tjekket kreatinkinase og at det var lettere forhøjet, det er tilsyneladende det der altid går galt når jeg tager kolesterol sænkende medicin .. og jeg holder øje med yderelige symptomer på muskelnedbrydning. Og håber på at det ikke bliver så slemt at vi må seponere behandlingen med evolocumab

Det er noget jeg naturligvis vil følge op på i flere artikler her på siden.

Del:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Overskrifter

On Key

Related Posts

wp-ekspertens hjem

Lidt om kunst / eller hvad er kunst

Skulpturer, tegninger, akvarel, maleri, det er vel alt sammen noget jeg har med hjemmefra, dog ikke lige fra min forældre, men min farfar havde dette gen, og han os stort set smittet hele familien, ja måske er jeg ikke så god til at tegne selv, men jeg har det kreative gen, og evnen til at formgive, er noget jeg har arvet fra ham.

WordPress VS Facebook

WordPress for alle.

Mine tanker om tekst, tale, kontorpakker, cloud løsninger og hjemmesider kontra Facebook.

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Kom godt i gang med wordPress fra web4marketing

Kontakt informationer

  • Web4marketing.dk
  • v/ Per Borch
  • Salg@web4marketing.dk
  • Nr. Karstoftvej 17, 6933, Kibæk

Find os her:

Har du et spørgsmål ?