Forskning
læs højt

patient nr 001

Det lyder lidt spooky at være patient nr 001, men ikke desto mindre har jeg en journal, der netop har dette nr.. Jeg her frivilligt med i medicinsk forsøg med kolesterol sænkende medicin..

hjerteforskning patient nr 001

Jeg skal hver 14. dag tage en injektion med noget placebo / medicin i det 2 år lange forsøg. Det skal så i den periode vise om det betyder noget at man får den medicin eller ej.. jeg ved at mit kolesterol ved starten af forsøget var væsentlig forhøjet og at jeg ikke kan behandles med de traditionelle behandlingsmetoder.

Statiner

Da jeg ikke tåler Statiner og ligende behandling medtoder. Der er jeg villig til at prøve evolocumab (AMG) også så. Håber jeg bare på at det ikke er placebo jeg bliver tildelt.

Jeg ved at jeg efter 8 dag fik tjekket kreatinkinase og at det var lettere forhøjet, det er tilsyneladende det der altid går galt når jeg tager kolesterol sænkende medicin .. og jeg holder øje med yderelige symptomer på muskelnedbrydning. Og håber på at det ikke bliver så slemt at vi må seponere behandlingen med evolocumab

Det er noget jeg naturligvis vil følge op på i flere artikler her på siden.

Del:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Overskrifter

On Key

Related Posts

Off-line koblet af samfundet

læs højt Alle arbejder hjemmefra.. bruger Teams, Zoom osv.. i takt med at flere er tvunget til at være hjemme .. finder jeg at jeg må lave arbejdet off line.. rigtig træls når alt ligger i skyen. og man så ikke har fuld adgang til det man arbejder med.. mange dage er der ikke engang

Upgradering af WordPress / Elementor

læs højt Der har i den forløbne måned været en del røre i andedammen.. d. 11. august blev WordPress opdateret.. til 5.5 og efter et langt test forløb forud for at det blev udgivet.. oplevede jeg da heller ikke at der var nogen af mine sider der havde problemer med den opdatering.. på den anden

Taber US krigen

Tæt på 4 gange så mange amerikanere har tabt kampen til covid 19 end under den mere end 10 år lange vietnam krig.

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?