Parkeret på førtidspension.. og hvad så!

læs højt

Tidspunktet nærmer sig hvor jeg kom på førtidspension for 11 år siden nærmer sig. og hva kan jeg reelt lave i dag.. og sidder jeg bare med hænderne i skødet .. Det mest af min energi lægger jeg i lokalt frivilligt hvor jeg byder ind med 2 dages arbejde i hver uge til de lokale frivilligcentre i Herning og ikast-Brande kommune. Her kan jeg bidrage med at være IT-supporter, webdesigner webmaster, men også bidrage med grafisk design.

Den verden ligger langt fra det den verden jeg er uddannet til .. min officielle uddannelse er at jeg blev smidt ud af skolen midt 10. klasse pga.. for meget fravær… Det faldt så sjovt nok også sammen med at jeg 3 mdr.. senere fik en diagnose som type 1 diabetiker. og helt ærligt.. så kunne samfundet måske have sparet næsten 25 års førtidspension.. hvis de havde udvist rettidig omhu den gang..

Jeg har det rigtig godt med fylde min hverdag, med de mange timer i det frivillige regi .. at jeg føler at jeg over matcher de webløsninger jeg er inde at arbejde med i det daglige.. er en helt anden sag.. Selv har jeg i fritiden arbejdet med hjemmesideløsninger siden 1998 ..og jeg kan dokumentere at jeg har brugt WordPress siden 2005…

Kigger man på den tid jeg bruger på organisationen WordPress.. så kan jeg nok ikke holde det under 20 timer hver måned.. og det er nok her jeg selv føler at jeg kan bidrage med mest.. Selv om jeg sidder på en de ældste blog i Danmark.. så er det sidste skrig i WordPress jeg underviser i

DEL:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?