På pension og hvad så

læs højt

Det med at sidde på hænderne og lave ingen ting det er bare ikke rigtig mig.. måske er lidt begrænset af helbredet.. eller er det bare alderen .. jeg vil sige lidt af begge dele.. jeg har stadig forholdsvis let ved at lære nyt, så det gør jeg.

Jeg har i reglen så travlt, at jeg helt glemmer at jeg skal huske at tage det lidt med ro en gang i mellem. Jeg Elsker at lave ting på computeren. Det er vel også derfor jeg kan lidet at lave hjemmeside design helt fra bunden.

Det er vel også derfor at den grafik jeg bruger er noget jeg selv ejer copyrighten til.

Nu er det langt fra la min tid der forgår foran computeren.. forår, sommer og efterår er også der jeg bruger rigtig meget tid i haven..

De fleste timer bruger jeg nok i vores køkkenhave.. så vi er selvforsynende hvad angår kartofler og persille og meget andet i sæsonen.

Efter at jeg er kommet på førtidspension er køkkenhaven nok også blevet den vigtigste medicin, som jeg har det i dag er jeg tilbøjelig til at tro at jeg nok også ville kunne arbejde en del.

 

Liljekonvaller i underskoven

 

DEL:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?