På pension og hvad så

Det med at sidde på hænderne og lave ingen ting det er bare ikke rigtig mig.. måske er lidt begrænset af helbredet.. eller er det bare alderen .. jeg vil sige lidt af begge dele.. jeg har stadig forholdsvis let ved at lære nyt, så det gør jeg.

Jeg har i reglen så travlt, at jeg helt glemmer at jeg skal huske at tage det lidt med ro en gang i mellem. Jeg Elsker at lave ting på computeren. Det er vel også derfor jeg kan lidet at lave hjemmeside design helt fra bunden.

Det er vel også derfor at den grafik jeg bruger er noget jeg selv ejer copyrighten til.

Nu er det langt fra la min tid der forgår foran computeren.. forår, sommer og efterår er også der jeg bruger rigtig meget tid i haven..

De fleste timer bruger jeg nok i vores køkkenhave.. så vi er selvforsynende hvad angår kartofler og persille og meget andet i sæsonen.

Efter at jeg er kommet på førtidspension er køkkenhaven nok også blevet den vigtigste medicin, som jeg har det i dag er jeg tilbøjelig til at tro at jeg nok også ville kunne arbejde en del.

 

Liljekonvaller i underskoven

 

Del dette indlæg

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk