wp-ekspertens hjem
læs højt

Der er nu ikke energi til det helt store efter en arbejdsdag på 3 timer. Det er meget vigtigt at jeg passer på ikke at lave noget der kræver noget fysisk på arbejde, selv lettere fysisk belastning, svarende til en rask gåtur på et kvarters tid eller en tur op på 2. sal ad en trappe, er nok til at sætte mig ud af spillet. Her er der tiltagende smerter i brystet og svimmelhed. Ligeledes er det vigtig at huske på at rejse sig lidt forsigtigt fra siddende stilling da det ellers nemt kan give en tre fire meters tur ude af kurs.

Jeg har i reglen ikke smerter når jeg vågner om morgenen, men de kommer ret hurtigt, typisk efter en 45 – 60 min og varer ved resten af dagen de kan dog tages med at ekstra nitroglycerin men da jeg i forvejen tager ret store mængder som depotmedicin 200 % af maks dosis er det noget der nok kun bør tages i alvorligere anfald. Smerterne forsvinder i reglen igen ved hvile i liggende stilling efter 20 – 30 minutter. Men vender hurtigt tilbage efter at jeg får hovedet opad igen. Bilkørsel føles meget anstrengende og giver hurtigt tiltagende smerter.

Det er dog rart at møde sine kollegaer igen selv om man ikke lige kommer ud på alle de spændende projekter rundt om i landet, jeg håber at jeg ind i mellem kan komme til at lave lidt ferie afløsning på nogle af de forskellige biler, Jeg er jo nok den eneste der kan betjene alle de forskellige TV biler vi har, og som kender det opmålings systemet til bunds.

Men jeg er bange for at jeg må erkende at sker der ikke en betydelig bedring af helbredet, så kommer jeg ikke op ret mange timers arbejde i løbet af en uge. Og da slet ikke når man tager i tragtning at, helbreds status ikke engang siger at det sikkert at dyrke sex. Jeg har en ride hest her hjemme men har ikke kunnet bruge den siden november sidste år da jeg har følt mig for svimmel til at jeg tør sætte mig op på den. Det kunne nu ellers være dejlig med en rask galop tur ud over heden en gang i mellem, men så længe at jeg ikke engang kan klare at strigle den, bør jeg nok ikke forsøge mig med at ride på den. Det er godt at jeg har en til at hjælpe med at passe den. For den daglig udmugning er lidt for meget for mig, jeg kan lige klare at fodre og nusse den lidt og lukke den ud og ind.

Fredag d. 27-03-2009
jeg burde da snart have lært lektien 3 timers arbejde er pt det maks kroppen kan klare. Det hjælper altså ikke at det bare er en køretur der trækker lidt ud. Det blev til 5 timer totalt, ja det er jo ikke en skræmmende lang dag når man tænker på at det bare var en køre tur til silkeborg for at få noget software installeret i en bil. Men alt i alt en lidt for anstrengende tur der resulterede i at jeg efterfølgende sov 17 timer. Herefter var jeg langt fra frisk. Og lørdagen var vist det man ville kalde en offday. Der var ellers høj sol og der var forår i luften og jeg havde stor lyst til at smutte en tur i haven.

Søndag

Det er officielt sommertid nu selv om kalender og temperaturen siger noget andet, højt og klart forårsvejr er det og det er svært ikke at blive lokket ud i haven. Det er endnu lidt for tidligt at fjerne de visne stauder. Men det er en god tid at plante lidt nye buske. Så bevæbnet med spade og havetraktor, gik jeg i gang med at plante lidt buske (5 styk stedsegrønne cypesser) ud på den nye afdeling øst for huset. Jo det gik egentlig fint og det gjorde ikke specielt meget ondt i brystet og fem små huller var jo ikke noget at tale om. Når jeg nu var kommet ud så kunne jeg jo da lige slå lidt græs med traktoren. Og pludselig var der gået fire timer. Jo jeg var da træt og det gjorde ondt i brystet så jeg tog resten af dagen som en hviler. Dog uden at sove. Jeg gik tidligt i seng, ved 10 tiden, for jeg skulle da gerne være klar til at arbejde den følgende dag, jeg vågnede ved 1 tiden, jeg ved ikke om det var smerterne eller fordi jeg skulle på toilet der vækkede mig, men jeg kunne ikke finde ro efter at jeg havde været på toilettet, det gjorde træls ondt i brystet og jeg følte mig svimmel.

Det var først da vækkeuret ringede at jeg var ved at falde hen. Så det blev altså til en atter hjemmedag.

Del:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Overskrifter

On Key

Related Posts

Off-line koblet af samfundet

læs højt Alle arbejder hjemmefra.. bruger Teams, Zoom osv.. i takt med at flere er tvunget til at være hjemme .. finder jeg at jeg må lave arbejdet off line.. rigtig træls når alt ligger i skyen. og man så ikke har fuld adgang til det man arbejder med.. mange dage er der ikke engang

Upgradering af WordPress / Elementor

læs højt Der har i den forløbne måned været en del røre i andedammen.. d. 11. august blev WordPress opdateret.. til 5.5 og efter et langt test forløb forud for at det blev udgivet.. oplevede jeg da heller ikke at der var nogen af mine sider der havde problemer med den opdatering.. på den anden

Taber US krigen

Tæt på 4 gange så mange amerikanere har tabt kampen til covid 19 end under den mere end 10 år lange vietnam krig.

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?