Oprydning… pause i det sociale liv

læs højt

Jeg har længe kredset om min gamle blog / hjemmeside, den har levet siden 2008 og har overlevet at blive flyttet 4 gange, og jeg lever med, at der er nogle gamle plugin’s, jeg ikke rigtig kan slippe af med. uden at det ødelægger de artikler de er brugt i.

Det er et kæmpe arbejde at gå alle artikler igennem og flytte dem en af gangen.. mit største problem er de artikler hvor jeg har brugt gallerier og da nextGEN her skal jeg ud og finde de billeder jeg brugte i artiklerne manuel så det kommer til at tage en del tid at få flyttet. Nogen vil måske sige, at det kan da være lige meget med det man skrev ned for 10 år siden.. Til det vil jeg sige at der er måsk ikke så mange der lige læser det hele.. men det er stadig lidt sjovt at bladre bagud i historien.. hvad var det lige jeg tænkte dengang..

På den anden side er det jo også med til at dokumentere at jeg har lang erfaring med WordPress. Det at kunne få en hjemmeside til at leve i mere end 10 år og holde den fuld opdateret. Det er med til at vise andre at det er vigtigt at man bruger standard funktionerne meste mulig.. der er en tendens til at mange vælger at bygge alle sider i pagebuilders. Det er rigtig at man får nogle flotte sider, Det er dog her vigtigt at huske på at man så låser sig fast på det design man har lavet. Det betyde at siden får en kort levetid, da man ikke kan skifte udseende / design uden at miste indholdet på siden.

Vi ved alle at det er dyrt og tager tid at lave en hjemmeside. Derfor er jeg fortaler for at ud over en landingpage så er det must at resten skal laves i standard editoren i WordPress, men der er ikke noget i vejen får at man laver en skabelon til at håndtere udseende til siderne.

Det giver simpelthen ikke mening at sidde og bygge hver enkelt blogpost.. i en pagebuilder, det tager al for lang tid og ved hver opdatering er der en risiko for at siden ikke vises korrekt mere.. og der kommer ofte flere sikkerheds opdateringer i løbet af en uge. som alle jo. anbefaler at vi skal sørge gøre hver gang der er nye.

Når alt alt det er sagt så er levetiden på en WordPress hjemmeside rigtig lang.. og den kan sagtens følge dig hele livet ..

DEL:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?