Opdatering af min blog..

Der er sket meget de sidste 12 år i familien, både på godt og ondt.
læs højt

Det er længe siden jeg startede på denne blog.. jeg er blevet 12 år ældre.. de sidste 11 år har jeg kunne skrive pensionist på mit visitkort. det giver dog ikke meget mening for mig at sidde med hænderne i skødet. jeg kan måske ikke helt så meget fysisk mere, det er noget jeg kæmper lidt med..her kunne jeg godt tænke mig at jeg kunne lidt mere, På den anden side så har jeg lært at man skal glæde sig og alt det man kan og ikke det men ikke kan.

Familien

Begge mine børn er i dag flyttet hjemmefra, jeg har fået 2 dejlige børnebørn, det eneste minus er, at de bor helt oppe i Aalborg Vi håber dog at vi kan komme lidt tættere på hinanden igen. så vi kan få lidt mere glæde af hinanden.
Gennem de sidste par år har vi også måttet tage afsked med et par i familien, og det var lidt hårdt at måtte sige farvel til til først min svigerfar og 10 måneder senere min svigersøn, og det er jeg bestemt ikke helt kommet over endnu, det er dog ikke længere flere gange om dagen, at det er i tankerne mere, og livet fortsætter trods alt.

Foreningsliv

Jeg bruger meget tid på det frivillige arbejde i foreningerne.. og her har Diabetesforeningen fyldt meget gennem de de sidste 10 år.. Måske også lidt for meget, men det er lidt svært at give slip på det. Men det kan være at den pandemien [COVID | 19] kommer til at ændre afgørende ved hvad vi kan i Patientforeningerne.

Jeg har gennem noget tid være engageret som frivillig på frivilligcentret i Herning og i Ikast-Brande og her hjælper jeg med at opdatere på deres hjemmesider, det tager ganske vist en del tid hver uge og det syntes jeg at det er værd for man møder mange mennesker den vej igennem. Jeg er også med i mange forskellige projekter den vej igennem. Et de mere spændende projekter kalder vi WEMEET det er et helt nyt projekt der hander om at bygge forskellige netværk op fra viatuelle grupper til fysiske grupper / møder, det er dog også ramt af [COVID | 19] så det går ikke helt så hurtigt i øjeblikket…

WordPress

Jeg har selv brugt WordPress i mere end 15 år til mange forskellig projekter. og tilbyder da også at lave hjemmesider, webshops og undervisning, i det at bruge WordPress. Her jeg nok det de fleste udviklere vil kalde revolutionær og banebrydende, da jeg ikke ser at der nogen grund til at blive hængende i gamle vaner og måder at tænke på, og er en af dem der bifalder og tilskynder WordPress til at fortsætte den måde de laver kernen på idag.

Jeg har lige brugt en uge på at optimere min gamle fam-borch side, så alle indlæg nu er konverteret til block editoren, jeg har gennemgået alle billeder og filmklip så det hele fungere igen, i samme forbindelse er jeg også sluppet af nextgen gallery og bruger nu udelukkede det WordPress selv kan håndtere. i det hele taget er media håndteringen blevet rigtig god de sidste par år.
Jeg er ved at lave siden om så den kan bruges til mere end bare min personlige blog men også kan tjene som et nyhedssite, et spændende projekt som allerede nogle få dage inde i projektet, har taget form, til noget der kan arbejdes videre med.

DEL:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?