wp-ekspertens hjem
læs højt

Ja så har jeg været endnu et par gange på vejle sygehus og fået ordineret ekstra medicin. jeg håber sgu at det er noget der kommer til at hjælpe.

Jeg har stadigvæk smerter og den strammende/knugende fornemmelse i brystet, selv i hvile, er den der stort set konstant, så det er ikke meget jeg må lave. Jeg har fået at vide at det der med at køre bil kan jeg godt glemme indtid at jeg som minimum er smertefri i hvile.

Man skulle eller forvente at jeg ville være bange for at være alene hjemme men det føler jeg nu ikke at være det største problem. de der bekymre mig mest er nok den økonomiske side af sagen. Der er jo ikke rigtigt noget jeg selv kan gøre. Jeg kan bare se at jeg bruger lidt mere i hver uge end det der kommer ind.

Del:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Overskrifter

On Key

Related Posts

Upgradering af WordPress / Elementor

læs højt Der har i den forløbne måned været en del røre i andedammen.. d. 11. august blev WordPress opdateret.. til 5.5 og efter et langt test forløb forud for at det blev udgivet.. oplevede jeg da heller ikke at der var nogen af mine sider der havde problemer med den opdatering.. på den anden

Taber US krigen

Tæt på 4 gange så mange amerikanere har tabt kampen til covid 19 end under den mere end 10 år lange vietnam krig.

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?