wp-ekspertens hjem
læs højt

Det kan da godt ske at jeg har meget tid herhjemme i øjeblikket. og at man så skulle tro at jeg så kunne få en masse til side af det man gerne ville have lavet. Sandheden er nok en anden. jo jeg har skam lyst til at lave en hel masse, og starter da også op på at lave noget men krudtet slipper da uhyggelig hurtigt op. Nå men så kan da sidde og hænge lidt foran sin PC det kan da ikke kræve det store….
Hvis det er noget man skal koncentrere sig om så hår der faktisk ikke lang tid før jeg bliver træt. jeg elsker elllers at sidde lave lidt hjemmesider men det bliver sgu ikke til meget før at jeg bliver for træt.

Der er da også muligheden for at spille lidt. Det er sgu da vildt at jeg er blevet så langsom så hurtig. jo jeg kan da godt spille i et par timer men så har jeg da helt sikkert også overskredet den usynligegrænse for hvad jeg kan. Og det er helt sikkert at jeg bliver straffet den følgende dag. Men fedt er det da man næsten helt glemmer at man er syg i det meste af en halv times tid. Det er helt sikkert god medicin, hvis man så kunne stoppe inden man blev træt, så det hele vejen blev en succes oplevelse.

Jeg håber dog at medicinen gør at det bliver bedre. jeg føler da at jeg har en del jeg godt vil nå at lave endnu..

Del:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Overskrifter

On Key

Related Posts

Off-line koblet af samfundet

læs højt Alle arbejder hjemmefra.. bruger Teams, Zoom osv.. i takt med at flere er tvunget til at være hjemme .. finder jeg at jeg må lave arbejdet off line.. rigtig træls når alt ligger i skyen. og man så ikke har fuld adgang til det man arbejder med.. mange dage er der ikke engang

Upgradering af WordPress / Elementor

læs højt Der har i den forløbne måned været en del røre i andedammen.. d. 11. august blev WordPress opdateret.. til 5.5 og efter et langt test forløb forud for at det blev udgivet.. oplevede jeg da heller ikke at der var nogen af mine sider der havde problemer med den opdatering.. på den anden

Taber US krigen

Tæt på 4 gange så mange amerikanere har tabt kampen til covid 19 end under den mere end 10 år lange vietnam krig.

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?