læs højt

Det er lidt underligt at det er blevet så let at oprette og rediger mens man er på farten. Men det er nu muligt at flytte kontoret langt ud i skoven. Og skrive artikler og poste dem når man er online igen. Det er rigtig stærkt værktøj der kommer til at ændre den måde man blogger og arbejder. 

Aalborg

Her i dag var vi en tur i Aalborg for at fejre min ældste datters fødselsdag. Et enkelt snap med min Ipad og og direkte ind på min blog med et foto er ikke det store problem.  Så mulig for at lave live blogging , så måden man kan lave et levende blog med mange redaktører, der poster nyheder helt uafhængig af hinanden er noget der er muligt.

Jeg har i øvrigt også opgraderet denne noget alderende hjemmeside, Til nyeste version af WordPress. Jeg har ikke fundet at det har givet flere problemer med min gamle hjemmeside.

DEL:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?