Off-line koblet af samfundet

læs højt

Alle arbejder hjemmefra.. bruger Teams, Zoom osv.. i takt med at flere er tvunget til at være hjemme .. finder jeg at jeg må lave arbejdet off line.. rigtig træls når alt ligger i skyen. og man så ikke har fuld adgang til det man arbejder med.. mange dage er der ikke engang muligt at bruge internet radio.. som er eneste mulighed for at blive opdateret på nyheder. Vi kom heller ikke med i næste års bredbånds pulje. Sååå det.. er det nu at jeg skal sige at jeg ikke kan deltag i offentlig hverv hvor jeg skal bruge internet til mail eller møder.. jeg er reelt koblet fra at kunne deltage i offentlige hverv.. email får hele timeout.. trals, trals..

DEL:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?