Ny i WordPress eller vil du bare opdateres

Ny eller øvet i WordPress få et grundlæggende kursus i det moderne WordPress og udnyt blockeditoren til at skabe indhold
læs højt

Jeg har selv brugt WordPress i siden 2005, dog ikke altid lige meget,.. men jeg skriver da indlæg næsten hver dag.. og elsket at der er kommet en editor med de alle de fede værktøjer, jeg gennem mange år har efterlyst. Det betyder også at jeg det mest af tiden også “kun” bruger standard i WordPress.

WordPress Meetup

Jeg er en del af de lokale communities i WordPress og bruger en del til give viden, videre til nye og gamle WordPress entusiaster. jeg er leveringsdygtig i online kurser hvor det er det moderne WordPress der bliver undervist i .. lær lidt mere om genvejene i WordPress og bruge de mange funktioner der WordPress når den er ny installeret hos din udbyder.

WordPress Default

Der er rigtig mange muligheder i den editor som WordPress du kan lave ret flotte artikler unden at skulle forlade siden for at bruge andre plugins og værktøjer editoren er født med du kan lave special tilpasning de enkelte afsnit og ord uden at du uden at forlade editoren på FrivilligCenter Ikast-Brande viser jeg lidt af det block editoren kan give af effekter i en enkel artikel

Block Menu

Lær rigtig meget om det at lege med teksterne.. hente tekster billeder video og dokumenter ind i dine artikler.

Temaer

Der er masser af fede temaer du gratis kan bruge, jeg har taget nogle af mine yndlings temaer med. Som er lette at bruge, tilpasse og som understøtter block editoren som den er i dag. Fælles for dem jeg har taget med her at de fungere godt sammen med en webshop. To af dem er mere den ene har en builder til forsiden.. og fungere ikke så godt sammen med andre pagebuildere men her er det forholdsvis hurtig at lave et flot design til..

Få et indblik i de temaer jeg anbefaler til hjemmesider og webshops og hør hvorfor jeg bruger netop disse temaer.. Jeg sætter de enkelte temaer op i tilpasseren. Det og meget mere kan du høre mere om på mine kurser, For tiden foregår alt online.. og har du brug for andet en det der lige er på menuen på siden så er der 15 år’s WordPress erfaring at øse af..

Få et tilpasse kursus der er tilpasse dit niveau.

DEL:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?