wp-ekspertens hjem
læs højt

Mette skulle af sted til jobsamtale i dag (Jysk i Brande), så jeg ville møde senere på arbejde men selv og jeg fik sovet hele formiddagen formåede jeg ikke, at blive så frisk at jeg kunne tage af sted. Og da posten kom lige før middag, havde han brev med fra Vejle Sygehus.

Den videre behandling af mine tilfælde Angina Pectoris skal prøves behandlet ved at sætte min dags dosis op med en ekstra tablet så jeg fremover også skal tage en til middag. Så er jeg oppe på i alt 3 x 60 mg isodur, hvilket er et godt stykke over den anbefalede højeste dags dosis.

Jeg kunne nå at få en pille til middag så det prøvede jeg da naturligvis. Da jeg ikke var helt sikker på hvor jeg ville reagere måtte jeg pænt blive hjemme fra arbejde. Jeg håber godt nok at det kan stabilisere smerterne, så hjertet kan komme til at hvile sig, for det er sandt at sige blevet meget hurtigt dårligere de sidste 3 – 4 ugers tid.

Eftermiddagen forløb uden at der skete uventede ting som pludselige blodtryksfald. Smerterne aftog en del og det føltes knap så trykkende for brystet så det kunne da være at det ville hjælpe. Dog fik jeg den typiske hovedpine fra nitroglycerinen, men den ved at den vil hurtigt aftage igen efter et par dage.

Del:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Overskrifter

On Key

Related Posts

Upgradering af WordPress / Elementor

læs højt Der har i den forløbne måned været en del røre i andedammen.. d. 11. august blev WordPress opdateret.. til 5.5 og efter et langt test forløb forud for at det blev udgivet.. oplevede jeg da heller ikke at der var nogen af mine sider der havde problemer med den opdatering.. på den anden

Taber US krigen

Tæt på 4 gange så mange amerikanere har tabt kampen til covid 19 end under den mere end 10 år lange vietnam krig.

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?