wp-ekspertens hjem
læs højt

Jeg tror ikke rigtig at weekenden er lang nok til at nå at jeg når at hvile mig nok. Jeg gik i seng igen efter morgen maden. Man skulle da ellers tro at det burde være nok at sove ca 10 timer. Det er det åbenbat ikke, for der ikke lang tid førend at jeg sov igen. Det var blevet middag inden jeg stod op igen.

Selv om meteorologer havde lovet der nok ville komme lidt regn var det rigtig dejligt vejr. Måske lidt skyer men temperaturen var nået over de 20.
og da jeg følte mig frisk nok til at slå lidt græs. Ja nu er det jo heller ikke så anstrengende at sidde på sin flade og slå græs. Ja og så dog inden jeg var færdig med at slå det stykke jeg havde bestemt mig for, så var smerten der igen. Det hjalp ikke stort at jeg holdt en pause midt i det hele.
Det var første efter at have sundet mig lidt med en halv time på langs at jeg igen var smertefri..

det var ved at være længe siden jeg sidst havde spille lidt computeren så det kunne jeg måske hygge mig lidt med om aften. Det er uhyggeligt, at ens reflekser ikke er bedre. Jeg er bare blevet Mega LAAANGSOM. Det er godt at det ikke gælder liv og død for real. For så ville jeg godt nok ikke blive gammel..
Man kan så spekulere på om man egentlig er FIT til at køre bil.
En time blev det til med gaming så var jeg brugt op.

Del:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Overskrifter

On Key

Related Posts

Off-line koblet af samfundet

læs højt Alle arbejder hjemmefra.. bruger Teams, Zoom osv.. i takt med at flere er tvunget til at være hjemme .. finder jeg at jeg må lave arbejdet off line.. rigtig træls når alt ligger i skyen. og man så ikke har fuld adgang til det man arbejder med.. mange dage er der ikke engang

Upgradering af WordPress / Elementor

læs højt Der har i den forløbne måned været en del røre i andedammen.. d. 11. august blev WordPress opdateret.. til 5.5 og efter et langt test forløb forud for at det blev udgivet.. oplevede jeg da heller ikke at der var nogen af mine sider der havde problemer med den opdatering.. på den anden

Taber US krigen

Tæt på 4 gange så mange amerikanere har tabt kampen til covid 19 end under den mere end 10 år lange vietnam krig.

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?