læs højt

Jeg har lidt plads rundt om huset.  Jeg har masser af tid. Så hvorfor ikke bruge noget af jorden til at skabe en have men store rum..

Jeg har tegnet og planlagt. Jorden er blevet forberedt til at den skal kunne holdes ren… og der er blevet plantet en masse sitkagran der skal lukke de huller det kan blæse ind af… 600 blev det til her i foråret. De er kommet godt fra start nogle af den havde en tilvækst på mere end  1 meter her det første år.

bambushaven

jeg er gået i gang med at plante min bambushave til og prøver at holde mig til de skitser jeg har lavet..Indtil nu har jeg plantet mere end 70 Bambus planter, og allerede næste efterår vil det begynde at ligne en park.

haveskitse

DEL:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?