min gamle blog

Per Borch

Skrevet af Per Borch

Den Blog jeg ellers havde haft siden 2008, har jeg måtte lægge helt ned.. ikke fordi den var blevet hacket, , men mange af de helt gamle plugins der er til siden er ikke længere understøttet i de nye opdateringer, derfor giver det ikke nogen mening at fortsætte med siden. Da der begynder at opstå for mange fejl på den. Jeg har den liggende på et subdomæne. Så jeg kan hente info fra den.

Del dette indlæg

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
Luk menu

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk