Meetup.. ikk så godt, hmm.

[COVID | 19] sendte det meste af samfundet til tælling, da fysiske møder ikke er mulig. Her er video møder et godt alternativ.
læs højt

Vi kan vel ikke bare sidde med hænderne i skødet.. næsten 1500 midtjyske WordPress’er kan man vel ikke bare lade sidde tilbage.. Jeg tror at det kommer til at mindst 3 mdr.. inden. man begynder på at lave møder i det offentlige rum. Jeg siger det er business as usual bare på en anden måde.. Så hvorfor ikke prøve noget og lave noget online og ser om der ikke mulighed for at lave et koncept hvor vi kan hjælpe hinanden.

Så jeg laver det muligt at komme til meetup på en anden måde gennem systemet zoom. og det jeg sparer i Parkering kan jeg vel godt tillade mig at bruge.. på en anden måde. Vi kan måske i det midtjyske være trendsætter for det med at komme videre.. jeg tror at vi fremadrettet og kan bruge det som et ekstra stykke værktøj i kassen.

Vis ses derude

DEL:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?