wp-ekspertens hjem
læs højt

Jo det er ikke så let.. Jeg er lige igang med at skære lidt ned på min kost, Det er nu ikke helt let når man i forvejen lever på en diæt, der ikke indeholder så forfædelige mange kalorier. Nå man så begynder at skærer ned på mængden af brød så går det jo også ud over blodsukkeret.

selv om jeg har skåret lidt ned på min insulin dossis er det lykkes for mig at have hypoglykæmi 2 ud af de siste 3 nætter. At det også har så stor indflydelse på angina pectoris de efterfølgende dage er lidt af en overaskelse for mig. 

Den sidste måned har jeg øget fået øget dossis af medicin til det dobbelte, for at gøre mig smertefri i hvile (stabil angina pectoris) det er ikke lykkes. Jeg har dog endnu ikke mistet modet og håbet..

Del:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Overskrifter

On Key

Related Posts

Upgradering af WordPress / Elementor

læs højt Der har i den forløbne måned været en del røre i andedammen.. d. 11. august blev WordPress opdateret.. til 5.5 og efter et langt test forløb forud for at det blev udgivet.. oplevede jeg da heller ikke at der var nogen af mine sider der havde problemer med den opdatering.. på den anden

Taber US krigen

Tæt på 4 gange så mange amerikanere har tabt kampen til covid 19 end under den mere end 10 år lange vietnam krig.

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?