Mandag, måske en dag som alle andre !

wp-ekspertens hjem
læs højt

En morgen som næsten alle andre.  jeg var kun oppe 4 gangen i løbet af natten for at gå på toilettet, igen i nat kontrollerede jeg blodsukkeret peak blodsukker lagde på 8,6 mmol fastende blodsukker 5,2 mmol så det er da vist ikke der jeg kan ændre noget. De sidste 5-6 dage har jeg registeret en til tagende smerte. De sidste 3 dage har faktisk været ret temmelig trælse. Så det kan da godt være at jeg har været lidt for ivrig med at prøve på at komme igang.

Del:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Overskrifter

On Key

Related Posts

Upgradering af WordPress / Elementor

læs højt Der har i den forløbne måned været en del røre i andedammen.. d. 11. august blev WordPress opdateret.. til 5.5 og efter et langt test forløb forud for at det blev udgivet.. oplevede jeg da heller ikke at der var nogen af mine sider der havde problemer med den opdatering.. på den anden

Taber US krigen

Tæt på 4 gange så mange amerikanere har tabt kampen til covid 19 end under den mere end 10 år lange vietnam krig.

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?