wp-ekspertens hjem
læs højt

Jeg var noget øm i brystet fra den foregående dag. Og inden jeg nåede at får tøjet på havde jeg fået de første påmindelse fra hjertet, Jo det var der stadig.

Formiddagen gik med at tage den med ro. Eftermiddagen gik med at sove 4 timer inden jeg gik en tur rundt i haven. Jeg over gik mig selv og var en tur henne ved Gitte og Peter. Jo jeg kan godt gå 1 km. Det tager godt nok bare lang tid. Det der med en rask travetur bliver godt nok kort tur hvis jeg ikke skal nå og tabe pusten, ca tværs over gårdspladsen.

Selv om vi ikke gik ret hurtig var jeg hele tiden ved gå kold og det begyndte at stramme til om brystet samtidig begyndte smerterne at tiltage.
Det blev direkte hjem på sofaen igen..

Del:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Overskrifter

On Key

Related Posts

Off-line koblet af samfundet

læs højt Alle arbejder hjemmefra.. bruger Teams, Zoom osv.. i takt med at flere er tvunget til at være hjemme .. finder jeg at jeg må lave arbejdet off line.. rigtig træls når alt ligger i skyen. og man så ikke har fuld adgang til det man arbejder med.. mange dage er der ikke engang

Upgradering af WordPress / Elementor

læs højt Der har i den forløbne måned været en del røre i andedammen.. d. 11. august blev WordPress opdateret.. til 5.5 og efter et langt test forløb forud for at det blev udgivet.. oplevede jeg da heller ikke at der var nogen af mine sider der havde problemer med den opdatering.. på den anden

Taber US krigen

Tæt på 4 gange så mange amerikanere har tabt kampen til covid 19 end under den mere end 10 år lange vietnam krig.

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?