læs højt

Symptombehandling af sygdomme

Hvad er der sket de sidst 30 år

Når jeg tænker tilbage, hvilket kan være svært at undgå med mere end 36 år med diabetes, så er det ikke meget nyt der er i den behandling der bliver tilbudt til os. 

Det er stadig insulin i Injektioner der er nøglen i behandling, og ved selv disciplin og egen kontrol, er den optimale behandling at holde behandle symptomerne (for højt blodsukker) på diabetes.  Der er ganske vist komme nye insulintyper, skulle gøre det nemmere at opnå et mere stabilt blodsukker, men en ny helbredene behandling, er nok noget er ikke kommer til at ske “ever“.  Og der er vel heller ikke nogen grund til at helbrede når man kan fastholde patienter i et livslang behandling med livsnødvendig medicin. 

Egen omsorg 

Er man diabetiker bevist om at betydningen af en solid egen kontrol, Så kan man også få et langt og godt liv, uden at det betyder at man kommer til at lide af senkomplationer.

Jeg var i firserne blandt de første der blev tilbudt behandling med insulin pen, en stor lettelse i forhold til at skulle have sprøjter kanyler og ampuller med sig hele tiden,  og i mange år var pennen sammen med blodsukker apparat det der var det optimale for mig,  det har altid været et problem blodsukkeret lever sit eget liv gennem natten og er jeg ikke oppe for at tjekke det mindst en gang i timen så kan jeg ikke nå at fange eventuelle lave eller nogen gange så stiger det uden at jeg har nogen forklaring på.

Del:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Overskrifter

On Key

Related Posts

Off-line koblet af samfundet

læs højt Alle arbejder hjemmefra.. bruger Teams, Zoom osv.. i takt med at flere er tvunget til at være hjemme .. finder jeg at jeg må lave arbejdet off line.. rigtig træls når alt ligger i skyen. og man så ikke har fuld adgang til det man arbejder med.. mange dage er der ikke engang

Upgradering af WordPress / Elementor

læs højt Der har i den forløbne måned været en del røre i andedammen.. d. 11. august blev WordPress opdateret.. til 5.5 og efter et langt test forløb forud for at det blev udgivet.. oplevede jeg da heller ikke at der var nogen af mine sider der havde problemer med den opdatering.. på den anden

Taber US krigen

Tæt på 4 gange så mange amerikanere har tabt kampen til covid 19 end under den mere end 10 år lange vietnam krig.

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?