Linux, WordPress og Open-source

læs højt

Det er tæt på 20 år siden, jeg så småt gik i gang med at arbejde professionelt med med Linux servere og der er sket en del på den front siden da. Selv om jeg aldrig blev rig af at arbejde med computere. Så er det noget der stadig har min store interesse.

Min store lidenskab er stadig at bruge linux på en ganske almindelig arbejds computer.. og min efterhånden noget forældet HP-pavilion, der har godt 13 år på bagen, lever kun pga. at den kan køre en linux på den… da den blev født var det med en Windows Vista.

Jeg bruger stadig denne gamle maskine som et vigtigt værktøj i det daglige og bruger den til undervisning og support, når er afsted til en af WordPress møderne. her giver det god mening at kunne undervise og lave support med en meget gammel computer, samtidig med at jeg er en af de ivrigste brugere af WordPress nye måde at håndtere indhold på.

Selv om jeg er komme på førtidspension så mener jeg selv at jeg er godt med når det drejer sig om at være superburger af Linux og WordPress. Denne blog har levet i mere en 10 år og blev oprindeligt startet på en bladeserver i min garage helt tilbage i 2005 Jeg har dog slettet de første tre års indlæg da de stort et kun var møntet på et projekt jeg havde i gang den gang

DEL:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?