Lidt om kunst / eller hvad er kunst

Skulpturer, tegninger, akvarel, maleri, det er vel alt sammen noget jeg har med hjemmefra, dog ikke lige fra min forældre, men min farfar havde dette gen, og han os stort set smittet hele familien, ja måske er jeg ikke så god til at tegne selv, men jeg har det kreative gen, og evnen til at formgive, er noget jeg har arvet fra ham.
læs højt

Det at være kreativ betyder at man ikke tænker helt så struktureret, dag og nat ikke er ensbetydende med arbejdstid og ikke arbejdstid, det er noget der flyder sammen, man ikke helt selv herre over hvornår man er kreativ og den floskel med at når ånden er over en så er det at man arbejder er der bestemt noget om.. jeg er en af dem der let glemmer tid og sted “når den er over mig”

Jeg har samlet lidt op på hvad der er af kunst i det åbne landskab og det åbne rum. I Ikast-Brande kommune havde de lavet et projekt hvor, de med en APP ville kunne vise, hvad der var er kunst i det offentlige rum i kommunen.

De har fået en del beskrevet, men blev nok aldrig helt færdig. Jeg ved ikke om, de løb tør for penge. eller om det var mangel på kompetance, der stoppede dem, jeg kan bare konstatere, at det de har fået lagt op på den helt nye hjemmeside, slet ikke anvendeligt på en mobiltelefon.

Jeg har tyvstjålet deres tekster og billeder. Lagt det hele op på en tidssvarende løsning.. og selv er jeg startet på at tilføje nyt indhold, til det de er lavet. og kan derfor i løbet af ret kort tid præsenteret.. en gennemgang af kunst i det jyske.. hvor alle de kunstværker jeg har kendskab til kommer med..

De kunstværker, jeg har på siden er angivet med den nøjagtig adresse, derfor kan man på google maps se den nøjagtige location, noget som gruppen bag ”udmedkunsten” nok også drømte om at de ville kunne, men aldrig fik implementeret på deres side.

Jeg har i flere omgange kigget på deres projekt. og har haft det med i et undervisningsprojekt gennem WordPress.org.

Det betyder at jeg i flere omgange har gået deres tekster igennem set på hvilke muligheder, der var for at lave noget simpelt og effektivt. Jeg har taget projektet med over på min gamle blog. Det er her de forskellige artikler om kunst i Ikast, Brande og Herning kommer til at bo.

Herude vestpå har vi græsrødderne, det kan godt ske at Louisiana ligger på Sjælland og Aros er i Aarhus, men kunstnerne de trives i og omkring landsbyen Karstoft, der ligger i Herning syd. og er en af de ni innovative landsbyer, der sætter dagsordenen for resten af Herning Kommune..

Fremover vil jeg nok komme til at præsentere en del kunst. Jeg kommer helt sikkert, til at gå nogle af de officielle kanaler i bedene. Kan jeg slippe afsted med det er det mit mål at det jeg laver skal være mere synligt, end dem der bliver givet tilskud til. Jeg vil godt at jeg blev smidt ud af folkeskolen pga. af alt for meget fravær.. det var her jeg havde min Diabetes debut..  Men også, at det lagde kortene at jeg var bestemt for meget mere. Helbredet satte dengang en stopper for hvad jeg kunne. Det gør det stadigvæk.. Men jeg har fundet, at med pennen i hånden har jeg overtaget..

Der er rigtig mange da lukrere på, at det er nemt at søge penge til kunst. Jeg er ikke en af dem. Til gengæld brænder mit hjerte for kunsten. Det at lade mig begejstre og flyde med strømmen er noget jeg har let ved. Jeg elsker at være sammen med kreative mennesker. nej kreative mennesker er ikke som andre og det er heller ikke meningen at de skal være som andre. For mig er en ægte kunstner, en der knapt har salt til ægget. Kun når livet er sat på spidsen er vi som mennesker i stand til at skabe kunstværker

DEL:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?