Lidt om det jeg går og tumler med i hverdagen

Hej og velkommen til..

Jeg hedder Per Borch.

Jeg startede denne blog for mere end 10 år siden..Det var i tiden op til at jeg kom på førtidspension. her finder du meget om haven der er et af mine vigtige projekter og sammen med frivilligt arbejde giver det  livet mening og indhold.

Jeg elsker arbejdet i haven, og nyder de mange små men bestemt ikke uvæsentlig oplevelse man får fra naturen, for mig er det ikke blomster jeg lige tænker på når man siger have.. jeg tænker mest af alt køkkenhave, ærter, bønner, gulerødder, rødbeder og kartofler. ikke at man sparer en masse penge. ved at dyrke det selv.. nej det er glæden ved at høste noget man selv har dyrket.

Det er også en god måde at styrketræne på.. og motionen tæller da også med i det store regnskab.. her kan virkelig spare store penge.. men samtidig kan nyde naturen.

Glimt fra haven 2018
Scroll til toppen

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk