læs højt

En tur ved lægen blev dagens opgave.
Jeg tror nu egentlig at Mette var lidt glad for at jeg ikke var synderlig svimmel her til morgen. Hele formiddagen gik med at være til læge. Der var vist lidt overbooket her i dag. Lidt over en halv time forsinket kom jeg til. Vi besluttede at det måske var værd at undersøge om jeg har været smittet med Weill’s syge.
Det vil være helt rart at få det af eller bekræftet. Selv har jeg en kraftig mistanke om at jeg har været smittet, og har jeg det så er det slet ikke utænkelig at mine hjerte problemer stammer derfra. Der er jo også et forsikrings spørgsmål, hvis jeg har været smittet så er det en arbejdsskade og nogle helt andre forsikrings beløb der bliver tale om.

Jeg var godt nok brugt op efter en hel formiddag i byen. Jeg havde mest lyst til at gå lidt ud til hesten og hygge mig med en lille tur der, Men sengen råbte noget højere så valget fald på den. Jeg var da også noget rundt på gulvet da Mette kaldte på mig lidt i 3, det var her tid til at hente min kone hjem fra arbejde.

Efter aftensmaden gik jeg mig en kort tur, det blev nok til det mest af en km. Og det var måske lidt i overkanten for jeg fik ret kraftige smerter i brystet og det varede et pænt stykke tid før sofaen føltes som om den stod stille.

Jeg ved ikke helt hvad Folketinget har gang i, men der tales om af forbyde HA og Bander, Så vidt jeg ved er det da er ytring- og foreningsfrihed da en grundlovs sikret ret. Det kan da godt værer at HA, AK87 og Andre ikke altid har rent mel i posen, men jeg ser absolut ingen grund til at pille ved vores borgerlige rettigheder af den grund. Hverken HA eller andre bander forsvinder ved at de forbydes, De kommer bare til at leve mere skjult. Men forsvinder det gør de ikke.

DEL:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?