kålhaven
læs højt

For mig har køkkenhaven altid betydet noget helt specielt… her går alt op i en højere enhed, her kan man sige at man er inde ved kernen af livet.. Det man høster her, bliver til gode middage og frokoster. Der er her god mening i at bruge masser af tid, det afspejles direkte i det man høster..

En af de største fordele ved at dyrke mange grøntsager, er at man har næsten fuld kontrol over pesticider.  Det er kun nedfald fra naboens marker man ikke har kontrol over. Jeg har valgt ikke at bruge gift i min have, at jeg så også kommer til at dele lidt med naturen ind imellem, må jeg så leve med.

Spidskål

I stedet for at sprøjte mine kål flere gange i løbet af vækstsæsonen, bruger jeg fiberdug. Det koster lidt men er man lidt forsigtig kan det bruge gennem flere år.

kålhaven

Det giver lidt ekstra arbejde med lugning når man bruger fiberdug over planterne. Ukrudt stortrives under dugen, og der skal helst luges hver 10. dag.

Del:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Overskrifter

On Key

Related Posts

Upgradering af WordPress / Elementor

læs højt Der har i den forløbne måned været en del røre i andedammen.. d. 11. august blev WordPress opdateret.. til 5.5 og efter et langt test forløb forud for at det blev udgivet.. oplevede jeg da heller ikke at der var nogen af mine sider der havde problemer med den opdatering.. på den anden

Taber US krigen

Tæt på 4 gange så mange amerikanere har tabt kampen til covid 19 end under den mere end 10 år lange vietnam krig.

Modtag produkt nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Get notified about new articles

Er der noget jeg skal have med på min blog?

Kontakt informationer

Find os her:

Har du et spørgsmål ?